Sortavalan Pitäjäseura: Karjalanpiirakka tutuksi

Viime maanantaina Laukaan Karjalaiset ry:n sihteeri Kirsi Limatius opasti Sortavalan Pitäjäseuran jäseniä karjalanpiirakoiden teon saloihin ja historiaan. Alustuksen jälkeen parikymmenpäinen kuulijakunta teki lukuisia kysymyksiä niin piirakoiden kuin myös pyörylöiden ja sultsinoiden valmistukseen liittyen.

Illan mittaan selvisi, että Euroopan Unioni oli helmikuussa 2003 rekisteröinyt karjalanpiirakan "aidoksi perinteiseksi tuotteeksi", lyhennys APT.

Kuvassa Kirsi Limatius ja osa kuulijoista. Vasemmalla puolella Taimo Tokkari, Arja Härkönen, Eine Rantatalo ja Pirkko Veijo. Etualalla kysymystä esittävä Marja-Liisa Savander ja hänen takana Erkki Pitkänen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Meidän juttu

Gloria: Vapaaehtoiset jäivät kesätauolle puistojätskien kera

Tansseja odotellessa: Kuikan Lavaa ehostetaan kesällä

Kerho: Lapset pääsivät kokeilemaan eri lajeja

Sairaalan vapaaehtoiset: Kuulumiset vaihdettiin etänä

4H: Leivontaa ja leikkejä Jyvässeudun etäleirillä

Ulkoilu: 20 vuotta petankkia Kortepohjassa, välillä grillataankin

Ulkoliikunta: Tanssi ilahduttaa vaajakoskelaisia Naissaaressa

Pelimannitalo: Pitkän hiljaisuuden jälkeen toiminta jatkuu uusin tavoin

Seniorit: Uusi hissi tuo iloa Viitakodin elämään!

Ilmastotiimi: Ilmastokasvatusta nuorilta nuorille

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.