Yrittäjät eläinten parissa: Jämsästä taitaa löytyä kissakuiskaajia

Jämsässä tuntuu olevan tiivis yhteisöllisyys. Se näyttäytyi huhtikuun alkupuolella eläinten parissa työtä tekevien yrittäjien yhteisenä tapahtumana.

Yrittäjät tukevat toinen toisiaan ja kaikesta tekemisestä huokuu rakkaus eläimiin. Mukana tapahtumassa olivat Eläinklinikka Huiskuhäntä Jämsä, Eläinpalvelu Spaw ja Koirahotelli Patajoen Navetta. Muitakin yhteistyökumppaneita oli mukana, mutta nämä kolme edustivat sitä tiivistä jämsäläistä meininkiä.

Miten se eläinrakkaus sitten tulee esille? Huiskuhännässä on ihmetelty, että mahdatteko olla kissakuiskaajia, sillä mahdottomistakin tilanteista tunnutaan selviävän hyvässä yhteisymmärryksessä lemmikin kanssa. Entä tiesittekö, että aina, kun koirahotelliin tulee uusi asiakas, hänen kanssaan lähdetään lenkille niin, että koira ei muista itkeä omistajan perään (omistajat saattavat joskus tirauttaa).

Yrittäjien välinen yhteistyö tarkoittaa myös sitä, että he ovat toistensa tukena virallisten aukioloaikojen ulkopuolellakin. Ihailtavaa yhteisöllisyyttä!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.