Aina ehtii pissille

Ihanan omituista, mutta telkkariohjelmien mehukkaimmat nautinnot syntyvät monesti siitä, kun ruutuun päätyy jotakin, mitä sinne ei pitänyt päätyä.

Tuolilta putoamiset, takeltelut ja tahattomat nauruspektaakkelit ovat aina palkitsevaa katsottavaa. Sen ovat tietysti huomanneet myös kanavat, kun hepulikohtauksia tarjoillaan netissä nykyään häpeilemättä.

On oikeasti ihan bueno, että tekijät eivät ota itseään niin vakavasti ja mokat uskalletaan näyttää. Viihde on arvo siinä missä asiakin. Niiden yhdistelmä vasta herkkua on.

Samaa teemaa sivuavat myös kohtaukset, joissa mikki tai kamera sulkeutuu liian myöhään. Ainakin kuvattavan näkökulmasta. Sporttikornereissa tätä namia onkin tarjoiltu kiitettävästi.

Kun aikataulut ovat tiukat ja meininki intohimoista rakkaudesta lajiin, lipsahduksia sattuu. Aina ei malta odottaa mikin sulkeutumista.

– Kerkiikö kuselle.

Niinhän eräskin kysäisi suorassa lähetykseen jääkiekon nuorten MM-kisoissa. (Sori Karri, et sinä pääse tästä koskaan=).

Näistä hetkistä syntyy legendoja. Karri Kiven edellistä lausetta tuskin muista kukaan. Tai mitään muutakaan lausetta.

Äskettäin päättyneiden MM-kisojenkin studiossa kuultiin yksi todella karu lipsautus siitä, mitä eräs asiantuntija kavereiden kesken oikeasti mietti leijonien mahdollisuuksista. Ei uskonut kultaan. En uskalla laittaa tähän kuka sanoi ja mitä, sillä en löydä jostain syystä klippiä enää mistään. Mutta niin. Mikki oli vielä päällä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.