Astu Stephen Kingin maailmaan

Castle Rock herättää henkiin kauhukirjailija Stephen Kingin hyytävän maailman. Sarjan ovat tuottaneet J.J. Abramsin Bad Robot Productions yhteistyössä Warner Bros.

Stephen Kingin kirjojen maailmaan sijoittuva Castle Rock yhdistää Kingin rakastetuimpien teosten intiimin tarinankerronnan sekä pimeyden ja valon välisen taistelun mytologiset mittasuhteet Mainen osavaltion pikkukaupungissa. Fiktiivinen pikkukaupunki Castle Rock on ollut läsnä useissa Kingin kirjoissa, kuten Cujo, Pimeä puoli, Se, Tarpeellista tavaraa sekä lukuisissa pienoisromaaneissa.

Netflix on kunnostautunut animaatiokomediasarjojen saralla. Final Space alkaa, kun ihmiskuntaa edustava Gary on ollut avaruusaluksen vankina jo pitkään. Sitten Gary tutustuu mukavaan muukalaiseen, Mooncakeen, joka näyttää suloiselta mutta pystyy tuhoamaan kokonaisia planeettoja.

Final Space tuo monella tavalla mieleen mainion Futuraman, paitsi tärkeimmällä – sarja ei ole yhtä hauska ja kekseliäs. Kevyttä hihittelyä on toki tarjolla.

Yle juhlistaa 70 vuotta juuri täyttänyttä Neil Hardwickia tuomalla Areenaan kolme Hardwickin rakastetuinta komediasarjaklassikkoa. Kuusisosainen Sisko ja sen veli (1986) on palkittu usein. Tuija (Tuija Ernamo) ja Immu (Ilmari Saarelainen), yli kolmekymppiset yhdessä asuvat sisarukset, eivät ole oikein saaneet otetta elämäänsä.

Tankki täyteen (1978) on ollut Areenassa aiemminkin. Sulo Viléniä (Tauno Karvonen) pitävät kiireisenä huoltamo, vaimo (Sylvi Salonen) ja hankinnat. Tankki täyteen -sarjan joviaali poliisi Reinikainen (Tenho Saurén) oli niin suosittu, että sai oman tv-sarjan (1982–1983). Konstaapeli Artturi Sakari Reinikainen pistää niin maan perusteellisesti asiat kuntoon ja konnat kuriin Tampereella.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .