Avoin kirje Googlelle ja vähän Applellekin

Moi Google ja Apple! Luin viime viikolla ATK:sta, että kuuntelette minua. Tai siis Apple ei kuuntele, kun en sen älylaitetta omista, mutta näitä Googlen kyttäämiä Android-pohjaisia vekottimia kyllä pyörii huushollissa.

Älylaite. Hmph! Itse suosisin mieluummin jotain ihan älyttömiä laitteita, mutta tässä ajassa se alkaa olla vaikeaa.

 

Teen melko paljon töitä kotona. Silloin saatan joskus puhua itsekseni. Joskus sanelen tekstiäni samalla kuin kirjoitan. Esimerkiksi tätä. Googlehan tämän jo tiesit, mutta kerrotaan nyt teille kaikille muillekin.

Autolla ajaessa – ja joskus muulloinkin – ilmoille ärjäistyt ”v***n apina(t)” tai ”s******n paviaani(t)” eivät tarkoita sitä, että olisin eksynyt Korkeasaareen. Ihan vaan tarkennukseksi tämä.

 

Ja anteeksi apinat ja paviaanit. Vaikka apinoitahan ne ovat paviaanitkin. Tällainen huutaminen ihmisille on silti loukkaus. Pääsääntöisesti teitä kohtaan, rakkaat melkein lajitoverimme.

 

Ajaessani saatan myös laulaa luikauttaa, mutta ainoastaan hyviä biisejä. Kovin hyvin en tosin tätä taitoa hallitse. Johnny Cashin versio Hurtista lähtee toki tunteella ja tuelta, mutta sitä tulkitessani en ole koskaan, suurin surminkaan ajanut autoa. Enkä aja.

 

Hurtin jälkeisenä päivänä joskus kuultavista, burjatialaista kurkkulaulua muistuttavista huokailuista ei pidä, Google hyvä, huolestua. Ne helpottavat ihmislapsen olemista.

Eipä sitten tällä kertaa muuta, G! Näkemiin ja kuulemiin, kerro Applelle terveisiä!

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .