CIA teki uuden Sikojenlahden maihinnousun

Yhdysvaltain presidentin Kolumbian vierailu ei mennyt ihan tuubiin. Barack Obaman henkivartijat sikailivat hotellissa viinan ja ilotyttöjen kanssa. Koska asian uutisointi oli Yhdysvalloille kiusallista, jotain piti tehdä. Noh, annettiin ohje, etteivät CIA:n agentit saa jatkossa enää ”ryypätä niin rankasti tai tuoda prostituoituja hotelliin”. Tyhmä kysyy tässä vaiheessa, oliko tällainen sitten aiemmin sallittua ja jos oli, niin miksi kohu ja ohje nyt? Toisaalta, onhan siinä iso ero, vetääkö agentti tarpeessa aseensa huotrasta vai h...

 

??? Mistä kolumbialaiset prostituoidut tiesivät olevansa tekemisissä Yhdysvaltain presidenttiä suojelevien agenttien kanssa? He kysyivät ennen aktia: ”Are You taking care of the protection?

 

Perussuomalaiset ovat aloittaneet kampanjan maineensa palauttamiseksi. Tyhmä kysyy tässä vaiheessa ainoastaan, että minkä maineen? Onko kyseessä ehkä maine valtionhoitajapuolueena, joka nosti Suomen talouden sotien jälkeen? Vaiko maine hallituspuolueena, joka poisti Suomesta suurtyöttömyyden? Vaiko onko ehkä sittenkin kysymys maineesta puolueena, joka voitti yhdet vaalit ja joka on sen jälkeen joutunut toteamaaan, että kaikenlaista sitä ehdokaslistoille tarttuikin?

 

??? Ennen vanhaan Yhdysvaltain presidenttiä suojelleet agentit tunsi siitä, että heillä oli mustat lasit ja takki auki? Nyt agentit tunnistaa siitä, että heillä on mustat silmänaluset ja sepalus auki.

 

Kirkko säikähti tietoa, että sen eläkerahastosta sijoitettuja varoja on laitettu suoraan tai välillisesti ydinaseteollisuuteen. Kirkko ei halua olla mukana sellaisessa vaan etsii nyt uusia sijoituskohteita rahastolleen. Tyhmä kysyy, että miksi muutos? Eikös niillä ydinaseilla suojella muun muassa kristittyä maailmaa ja maailmankuvaa. Ja ei kotimaisellakaan kirkolla muistaakseni ole ollut ongelmia siunata nuorukaisia rintamalle, kun isänmaa on sitä vaatinut. Sitä kyllä ihmettelin, kun samassa yhteydessä kerrottiin myös vakuutusyhtiöiden sijoittavan ydinaseteollisuuteen. Uskovatko nämä firmat saavansa omat pois kun se big bang tulee?

 

??? CIA selvitti törkyagenttiensa toilailut Kolumbiassa perinteisellä valheenpaljastusmenetelmällä? Kultakin agentilta kysyttiin, menettelikö tämä oikein paljastellessaan hotellissa.

 

On taas se aika vuodesta, että nokka tuhisee ja silmät vuotaa. Allergioista on tullut kansantauteja kaupungistumisen ja ylihygieenisyyden myötä. Ihanaa kuitenkin, kun tiedotteissa erotellaan eri kasvit pöllyttäjinä. On leppää, koivua ja heinää... Itse olen allerginen pölylle ylipäätään. Erityisen allerginen olen poliittiselle hölynpölylle.

 

??? Mistä tietää, että kokoomus ei operoi kovin korkealla tasolla? Se on puolue, jossa Katajaan kurkottaja Kanervaan kapsahtaa.

 

Jari Litmanen, tuo mainio futislegendamme, heittää nykyisin legendaa Ylen palkkalistoilla. Barcelona–Real Madrin-pelin alla ”Litti” muun muassa totesi, että joukkueet ovat tasavahvat ja että pienet marginaalit ratkaisevat lopputuloksen. Ihan oikein: maksetaanko tästä?

 

??? Missä taidemaalari Edvard Munchin kuuluisasta Huuto-maalauksesta maksettiin yli 90 miljoonaa euroa? Huutokaupassa tietenkin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.