Ei ei Villeä tänään!

Jos tietäisin, mitä tarkoittaa krapula, voisin visioida vaikkapa vappuaamun tunnelmia jonkun tv-hahmon seurassa.

Jos olisin ikinä kokenut sen mistä olen vain kuullut, pystyisin kirjoittamaan kenen julkimon kanssa haluaisin darraa potea.

Nyt joudun vain kuvittelemaan kaiken sen tuskan mitä sanovat kanuunan tuovan. Sillä enhän minä, hyvänen aika, ole tänäkään vappuna maistellut juuri neljää kossupullollista enempää.

Kröhöm, asiaan. Jos minulla olisi tänään kohmelo, haluaisin viettää dagen efteriä Arman Alizadin seurassa. Kun liikkuisin Armanin käsikynkässä kylillä, kukaan ei kiinnittäisi huomiota naamassani oleviin verenpurkaumiin. Kaikki vaan katsoisivat sitä tyyppiä, joka ei sitten osannutkaan mitään.

Jos Arman ei suostuisi seurapojaksi, kääntyisin Sami Hedbergin puoleen. Sami voisi luoda uskoa tulevaan kertomalla laihdutusprojektistaan ja matkimalla eläimiä. Ja kipasepa Sami muuten grilliltä jotain!

Kelpaisi seuraksi myös tv-terapeutti Maaret Kallio, joka voisi kertoa, kuinka yleistä krapulasta kärsiminen on ja miten siitä voi seurata tuskaa ja suruakin mutta yhdessä puhumalla ja pohtimalla tilanteesta voidaan löytää ulossskrooooohhhhhhh.

Olen kuullut, että joskus kankkunen voi olla niin jytäkkä, että yksilö ei suoriudu päivän aikana mihinkään aktiin. Jos tilanne olisi näin paha, toivon paikalle Ville Haapasaloa. Laittaisin Villen radalle koheltamaan samoilla silmillä vappupäivänkin. Sillä välin vois vaikka nukkua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.