Eivät kysyvät tieltään eksy

Koska näissä hommissa ei stressi paina ja rahaakin kertyy yli kykyjen suhteellisen pienellä vaivalla, minulle jää aikaa netin keskustelupalstojen lukemiseen. Ammattilaisena katson olevani pätevä vastaamaan joihinkin niissä esitettyihin tv-aiheisiin kysymyksiin.

Iltalehdessä nimimerkki Nuppis vaatii tv-ohjelmiston tason nostamista palauttamalla Big Brotherin, Sauli Koskisen ja Niko Nousiainen telkkariin. Tähän en voi vastata kuin yhdellä tavalla. Hyvä, Nuppis, hanki elämä.

Samassa lehdessä Vihainen isä kysyy, miksi "jenkkipaskaa ei saada pois telkusta?" Hänelle kerrottakoon, että amerikkalaisista tv-sarjoista ei ole paskaa sen enempää kuin kaikesta muustakaan eli 95 prosenttia. Monet ihmiset pitävät amerikkalaisesta tv-viihteestä. Jos se äkkiä poistettaisiin tv:stä, ohjelmistoon syntyisi suuria aukkoja, joiden täyttäminen olisi mahdotonta.

Nimimerkki (kaikkihan niillä kirjoittavat) Juuri äsken hämmästelee, miksi Huomenta Suomessa oli esitelty joogan kaltaista huuhaata? Ohjelma tulee joka arkipäivä. Lähetys kestää lähes kolme tuntia. Jotta jokaiseen saataisiin uusia aiheita, täytyy käsitellä myös huuhaata. Huuhaa kiinnostaa ihmisiä, ikävä kyllä. Eikä jooga edes ole kovin vaarallista huuhaata. Mieluummin sitä kuin horoskooppeja ja ennustajia.

Kilpailevassa julkaisussa, Iltasanomissa haluttiin tietää, onkoLordia todella kohdeltu huonosti Suomessa? Näin bändin Amen on väittänyt. Voin lohduttaa nimimerkki Lord Monsterhjelmia kertomalla, että Amen puhuu pas... vastoin tosiasioita. Ottaen huomioon Lordin musiikillisen tason ja sen, että porukka on menestynyt täysin tyhjänpäiväisessä laulukilpailussa, Lordia on suorastaan palvottu.

Titta Poo on halunnut kuulla muiden mielipiteitä siitä, onko Joona Puhakka Suomen seksikkäin urheilija? Hänen mielestään on. Poo tuntuu mukavalta ihmiseltä, joten sovitaan, että hän on oikeassa. Vielä kun tietäisi, kuka Puhakka oikein on.

Mascot tiedustelee, mikä on muiden mielestä turhin ja ärsyttävin tv-ohjelma? Pahan pistit, niitä on niin paljon. Antiikkieno päättyi jo ja Sixpack myös. Mikä onkaan sen reality-sarjan Suomi-versio, jossa naiset kilpailevat Frankensteinin hirviön suosiosta...? Tosiaan, Suomen unelmien poikamies. Vastaan, että se, koska kännykkävisoja en tv-ohjelmiksi laske.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.