En ole rasisti, mutta...

Ja tervetuloa takaisin suoraan lähetykseen. Seuraava vieraamme on Matti Maahanmuuttokriitikko. Tervetuloa ja kiitos kun suostuit tulemaan haastateltavaksi.

– Heil Hitler! No ei vaan, ihan huumorilla ja performanssimielessähän minä tuon vain nykäisin. Ja eikös Suomi ole sanaltaan vapaa maa, kyllä täällä pitää saada sanoa, mitä ajattelee.

Jaahas. No, kertoisitko miten sinusta tuli maahanmuuttokriitikko? Ja mitä se mielestäsi tarkoittaa?

– Tajusin perussuomalaisten ansiosta, että olen ihan suotta pitänyt aikaisemmin suun supussa mielipiteistäni. En ole rasisti, mutta ole ikinä tykännyt muualta tulleista ihmisistä, enkä varsinkaan erirotuisista. Suomi on valkoinen maa ja sellaisena sen pitää pysyä. Suomi suomalaisille!

Mutta eikös tuo ole rasismia?

– Ei suinkaan, se on maahanmuuttokriittisyyttä. En ole rasisti, mutta kyllähän valkoinen mies on mustaa viisaampi.

Tuolle väitteelle ei kyllä ole tieteellistä perustetta, se edustaa silkkaa ennakkoluuloisuutta. Kyllähän tuollainen ajattelu on rasistista.

– Maahanmuuttokriittisyyttä tämä on. Tulevat tänne eläteiksi ja vievät meidän työmme ja naisemme!

Joku minua viisaampi on joskus sanonut, että jos äidinkieltämme osaamaton pakolainen onnistuu viemään työpaikkasi ja naisesi, niin se on kyllä ihan oma vikasi.

– No, minähän olen juuri nyt ikään kuin työpaikkojen välissä. Ei tässä ehdi töitä katsella kun maahanmuuttokriittinen isänmaallinen toiminta vie kaiken aikani.

Niin, kävin ennen tätä haastattelua Facebook-sivullasi, siellä oli kymmeniä linkityksiä MV-lehden muukalaisvihamielisiin juttuihin.

– Suomen valtamedia on salaliitossa keskenään ja pimittää kansalta miten asiat oikeasti ovat. Onneksi MV-lehti kertoo totuuden!

Oletko siis oikeasti sitä mieltä, että kaikki suomalaisten mediatalojen johtajat ovat salaisessa kokouksessa päättäneet miten pakolaisia ja maahanmuuttamista käsitellään mediassa?

– Kyllä, olette yksiä perkeleen suvakkeja koko porukka!

Suvakki-termi on esiintynyt kaltaistesi puheissa viime aikoina hyvin usein. Mitä se mielestäsi tarkoittaa?

– Vastustan suvaitsevaisuutta, sehän on selvä. Suomi on mennyt 2000-luvulla ihan pilalle, perinteiset sinivalkoiset arvot kuten koti, uskonto ja isänmaa on poljettu lokaan. En ole rasisti, mutta kyllähän tämä nykytilanne pistää vihaksi. Rajat kiinni ja Suomi suomalaisille, kyllä jämpti on näin!

Silläkö kaikki siis korjaantuisi? Että laitetaan rajat kiinni ja kunnolla?

– Markka takaisin, Suomi pois EU:sta ja vihervassarihomosuvakit uudelleenkoulutusleireille tai vääränväristen kanssa samaan monttuun vaan! Siinä lääkkeet ongelmiin, sanon minä. En ole rasisti, mutta ei täällä tarvitse suvaita ulkomaalaisia, eikä kyllä homojakaan. Ei ollut ennen vanhaan Suomessa tällaista. Kyllä Kekkonen kierii haudassaan. Ja Mannerheim!

Nyt on pakko sanoa, että kuulostaa todella kamalalta, puheistasi tulee mieleen 1930-luvun Natsi-Saksa. Oletko todella tuota mieltä? Entä ihmisten välinen tasa-arvo ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen?

– Suvakki! Suvakki! Homo! Vihervassari!

No niin, eiköhän tämä ollut tässä.

– Me tiedämme, missä sinä asut! Vielä koittaa päivä kun te suvakit joudutte vastuuseen tästä kaikesta!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.