Ensitreffit kotisohvalla

Omista treffailuajoista on valovuosi. Ehkä juuri sen takia juutun aina telkkarin eteen, kun sieltä tulee Sinkkuillallinen. Englantilaisessa realitysarjassa toiveikas mies tai nainen käy kolmen treffikumppanin kotona sokkotreffeillä syömässä usean ruokalajin illallisen.

Lopulta vieras valitsee vaihtoehdoista mieluisimman kumppanin, jonka kanssa treffataan uudestaan, tosin ravintolassa.

Tämä on deittailua minun makuuni. Kotisohvalta on mukava veikkailla, kuka kokkaajista vetää pisimmän korren. Oma suosikki löytyy helposti, mutta kas, deittailija tekee helposti virheen ja valitsee väärän vaihtoehdon. Ei, ei, ei, ota tuo tatuoitu karpaasi! Hänen kanssaan sinulla on edessä ruusuisempi tulevaisuus.

Hauskaa on myös seurata englantilaista kotigurmeeta. Vajaan vuoden maassa viettäneenä ilahdun aina, jos ruokalistalla on perinteisiä brittiviritelmiä kuten paahtopaistia ja piiraita.

Englanti ei ole kulinarismin keidas, ja se asianlaita on läsnä tässäkin ohjelmassa. Ohjelman parasta antia onkin se, kun kokkaukset menevät suloisesti pieleen. Kohtelias vieras yrittää nieleskellä kärähtänyttä possua ja vilkaisee kameraa armoa anellen…

Silloin kotikatsoja tuntee syvää myötähäpeää ja kiitollisuutta. Onneksi olen itse omalla sohvalla ja voin vaihtaa kanavaa heti, kun treffit äityvät liian kiusallisiksi. Harmillisen harvoin pariskunnat jatkavat tapailua ohjelman jälkeen. Romantikko sisimmässäni toivoisi, että olen todistanut pitkän parisuhteen ensiaskelia.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .