Erikois- haastossa Salkkarit

Koska Salatut elämät on pyörinyt ruudussa pian sata vuotta ja sillä on sata miljoonaa katsojaa, otetaanpa Suomen kansan kestosuosikki syvähaastatteluun.

Hyvää päivää, Salatut elämät. Miltä nyt tuntuu?

– No on tätä odotettukin. Yleensä minua ei tunnuta noteerattavan yhdelläkään tv-palstalla ikinä. Tai joo, haukutaan minua joskus mutta ylipäätään tunnun olevan jonkin sortin tabu.

Mistä luulet sen johtuvan?

– Kukaan ei vaan ilkeä kirjoittaa. Kaikkia tv-kolumnisteja ja muita lätisijöitä hävettää tunnustaa, että katsovat minua. Sitten kirjoitetaan vain kaikenmaailman dokumenteista, tosi-tv-ohjelmista ja Jaajosta.

Ai luulet, että minäkin katson sinua?

– Varmana katot. Monta kertaa olen huomannut. Sebastiania ainakin vilkuilet.

No enkä kato. Se on meidän perheen toinen osapuoli, joka sinua katsoo ja minä urputan vieressä.

– Just. Anna nyt hyvä ihminen sen katsoa jos haluaa. Kai älyät, että kaikkihan minua kyylää vaikka kukaan ei myönnä. Kamoon, melkein miljoona katsojaa per jakso! Revi siitä.

Mutta kun ei sinun katselu ole vaan hottia. Noloa suorastaan. Joku deittipalvelukin teki tutkimuksen, jossa todettiin, että Salattuja elämiä katsovat sinkut eivät ole haluttua seuraa.

– Anna mun kaikki kestää. Tuommoset vastaukset on täyttä kulissia. Kaikki aina välttelee minua kun suhde on nuori, mutta annahan olla, kun päästään yhteiseen arkeen, takuulla jompikumpi tulee pian Salkkarit-kaapista ulos. Pari viikkoa ja kumpikin napottaa sohvalla tyytyväisenä.

No joo, kiitos tästä ja hyvää päivän jatkoa.

– Haista kuule ite.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.