Ihmisistä riittäisi kreisejä videoita

Kreisit eläinvideot -ohjelma näyttää kaikenkarvaisia elukoita tekemässä hassuja, taitavia ja outoja juttuja. Varsin viihdyttävää materiaalia siis kaikille kissavideoiden parissa söpösteleville.

Astetta kiinnostavampi formaatti olisi kuitenkin mielestäni Kreisit ihmisvideot. Sitä materiaalia kun ei tarvitsisi ihan kauhean kovalla vaivalla metsästää. Joskus tuntuu jopa siltä, että valtaosa ihmiskunnan toiminnasta sopisi kuin nyrkki silmään moiseen ohjelmaan.

Ihmiskunta tarjoaisi ehtymättömän aineiston esimerkiksi jaksoon, jossa käsiteltäisiin sitä mitä kaikkea ihmiset ovat valmiita tekemään vallassa olevien kauneusihanteiden saavuttamiseksi. Yksi poistattaa kylkiluita, toinen lisää silikonia sinne ja tänne, kolmas vaalentaa ihoaa, neljäs tatuoi sen täyteen kuvia ja viides ei ole syönyt mitään viikkoon.

Aika kreisiltä kuulostaa urheilumaailmakin. Että yhdelle maksetaan miljoonia ringin ajamisesta, toiseen pumpataan kaikki mahdolliset tehokkuutta nostavat mömmöt ja jossain ajetaan ihmiset pois kodeistaan, jotta maailma voi ihastella parin viikon ajan urheilijoiden punnisteluja.

Politiikan hullutpäivät eivät yhteen jaksoon mahtuisi. Niistä saisi ihan oman kreisit ihmisvideot -kautensa. Sen enempää päivän poliittisiin selkkaannuksiin kantaaottamatta sanottakoon, että eräänkin suurvallan johto-asemaa tavoittelevan kaksilahkeisen touhut pesevät ihan mennen tullen eläinten kreisit vedot.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.