Jalkapallojumalat pyllistävät, Phelps bailaa Playboy-klubilla

Keskiviikkoiltana se taas nähtiin. Se ei käy, se ei käy, se ei käy, se ei käy, se ei kerta kaikkiaan käy, kuten Lapinlahden Linnut aikoinaan lauloi.

On ihan sama, kuinka hyvin Suomen jalkapallomaajoukkue pelaa, niin arvokisoihin selviytyminen ei käy. Jalkapallojumalat pyllistävät joka kerta. Nyt joku huutaa, että MM-karsintaa on pelattu Suomen osalta vasta yksi ottelu!

Niin onkin, mutta Saksa-kamppailu oli ilmiselvästi koko seuraavan vuoden taival pienoiskoossa. Hieno taistelu. Siinä kaikki. Onhan näitä "Huuhkajilta" nähty ennenkin.

Huuhkaja (vanhastaan myös hyypiä) (Bubo bubo) on suurikokoinen pöllö. Huuhkajan ilmaantumista pihapiiriin pidettiin kuoleman, tai ainakin jonkinlaisen onnettomuuden enteenä. ( Wikipedia)

Suomalaiset futisfanit säälittivät palstanpitäjää. Eritoten yleisö teki Saksa-ottelusta hienon tapahtuman. Kunnianarvoisa Olympiastadion oli ääriään myöten täynnä. Suomi-futiksen ongelma piileekin juuri tässä.

Maajoukkueen kiinnostava karsintaottelu näyttää ulospäinkin ihan oikealta eurooppalaiselta futismatsilta, tavan Veikkausliigakamppailu sen sijaan näyttää joltain ihan muulta.

Seuraavaksi uimaseuran narut eli olympiasankari Michael Phelpsin tuoreimmat edesottamukset. Ilta-Sanomat kertoi nettisivuillaan Michaelin bailanneen ankarasti Las Vegasissa Playboy-klubilla. Kuuleman mukaan uimarin ympärillä parveili naisia niin, että rumimpia olisi saanut kivittää.

Hullun urheilun seksologia-työryhmä on Phelpsin suosiosta lievästi ymmällään. Työryhmä oivaltaa, että kaikkien aikojen olympiavoittajan status ja sen mukanaan tuoma maallinen mammona houkuttelevat yksilahkeisia. Työryhmä tiedostaa myös, että uimarina Phelpsilla on sikspäkki ja eräitä muitakin lihaksia, jotka meillä tavan tallaajilla eivät ole yhtä hyvin esillä.

Edelleen työryhmä huomauttaa, että Phelps näyttää geenimanipuloidulta nörtiltä, jolla on lumilapion kokoiset kädet ja toista metriä pitkä hevosennaama.

Palstanpitäjä sen sijaan epäilee, että Phelps ei ainoastaan näytä geenimanipuloidulta nörtiltä, jolla on lumilapion kokoiset kädet ja toista metriä pitkä hevosennaama. Phelps on sellainen.

Kauan kaivattu jääkiekon SM-liiga pyörähti käyntiin eilen. Tätä kirjoitettaessa ottelutulokset eivät olleet selvillä. Todennäköistä kuitenkin on, että ainakin Helsingissä heiluivat nyrkit, kun HIFK:n Kip Brennan ja Jokereiden Sami Helenius ja/tai Pasi Nielikäinen ottivat yhteen.

Pinnan alla porisevan pohjoismaisen liigan lisäksi kauden aikana tullaankin keskustelemaan kaukaloväkivallasta, liian suureksi paisuneista ottelumääristä, liigan liian suuresta joukkuemäärästä sekä kaikista muistakin asioista, joista on jauhettu jo vuositolkulla.

Palstanpitäjä lupaa keskustella tasaisin väliajoin myös Urheilulehden julkaisemasta kiekkotoimittajarankingista, jossa hän ylsi kunniakkaasti sijalle 12.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.