Jamie ehtii joka paikkaan

Kuka mahtaa esiintyä ahkerimmin Suomen tv-kanavilla? Ei Jethro Rostedt, Janne Kataja tai Vesa Keskinen, vaikka siltä voi tuntuakin. Olen aika varma siitä, että tämä työn sankari tulee ulkomailta ja että hänen nimensä on Jamie Oliver.

Brittiläinen ruokajulkkis nousi kuuluisuuteen sarjalla Alaston kokki 2000-luvun alkaessa. Sen jälkeen mies on tehnyt valtavan määrän erilaisia ruokaohjelmia. Lisäksi hän vierailee muiden ohjelmissa ja pyörittää useampaakin ravintolaa.

Joko Jamie ei viihdy kotonaan, tai sitten hän pystyy manipuloimaan aikaa.

Otetaan esimerkit tämän viikon tv-ohjelmistosta: Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat, Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat, Ruokaritarit Jamie ja Jimmy, Jamie Oliverin kotona, Jamie Oliverin säästöateriat, Jamie Oliverin herkullinen Iso-Britannia, Jamie Oliverin etniset herkut, Jamie Oliver kokkaa kalaa, Jamie Oliverin ruokavallankumous ja Jamien superruokaa.

Mies esiintyy siis Suomen tv-kanavilla kymmenessä omassa ruokasarjassa pelkästään tällä viikolla. Melkoinen saavutus.

Jamie Oliver on imagoltaan mukava naapurinpoika, joka kokkaa hyvää ja konstailematonta ruokaa taidolla ja rakkaudella. Tämä kuitenkin taitaa olla hämäystä.

Oikeasti Oliver on tosielämän supersankari, jona saa yliluonnolliset voimat kokatessaan. Tämä ainakin selittäisi monta asiaa.

Tai sitten kyse on ahkeruudesta, rakkaudesta ruokaan ja taitavasta brändäyksestä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .