Joulu on viihteen aikaa

Joulusta on aika mahdotonta stressaantua. Lahjat saa ostettua netistä tunnissa, kodin koristeluun menee toinen tunti ja jouluruokien tekeminen on pelkästään mukavaa. Näinä aikoina pitää kuitenkin päättää jouluviihteestä, mikä onkin sitten suurempi urakka, joskaan ei mitenkään vaikea.

Joulupeli: Onneksi pelejä julkaistaan eniten juuri ennen joulua, joten tämä puoli on jo hallussa. Hakkeriseikkailu Watch Dogs 2 ja Japanin ihmeet Final Fantasy XV ja The Last Guardian ovat kaikki yhä kesken.

Jouluelokuva: Telkkaritarjontaa on tietenkin valtavasti, ja Ihmeellinen on elämä ei ole perinne turhaan. Tästäkään en jaksa stressaantua. Katson joulupäivinä, mitä uutta ja aiemmin näkemätöntä löytyy streamaus-palveluista.

Joulusarjat: Tämäkin on tänä vuonna helppo ”ongelma”. Amazonin viihdepalvelu Amazon Prime Video saapui juuri Suomeenkin. Auto-ohjelma Grand Tour on jo tuttu, mutta äkkiä vilkaisemalla katsomislistalle menee noin 15 uutta sarjaa, joista suurin osa on Amazonin yksinoikeussarjoja. Katsottavaa siis riittää ainakin juhannukseen asti, viihdenarkkarillekin.

Joulukirja: Katsotaan mitä joulupukki tuo. En halua pilata yllätystä itseltäni, mutta voin vinkata sen verran, että lähes 400-sivuinen sarjakuvateos on tulossa.

Entäs se joulurauha? Ilmeisesti ihmisten kodeissa yleensä on karmea kaaos ja hulina, kun erikseen jouluksi pitää rauhoittua.

Ei meillä. Itse ajattelin vain kutsua normaalirauhaa joulurauhaksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.