Jyväskyläläinen pyöräilijä viihtyy rengasmatkalla

Jyväskylä on valittu Vuoden Pyöräilykunnaksi. Sitä ei tarvitse ihmetellä. Täällä pyörii kaikenlaista väkeä, osa oravanpyörässä, osa vain pyörähtää. Poliittisesti jaloissa on pyörinyt useita asioita maalaiskunnan liittämisestä Muuramen yhdistymiseen. Ihan ketjussa. Kuntalaiset ovat seuranneet näitä asioita huuli pyöreänä, kun joskus on jouduttu pyörtämäänkin puheita. Vaikka yleensähän Jyväskylän kuntapoliitikot puhuvat ympäripyöreitä. Ja piiri pieni pyörii. Pinnahan siinä kiristyy. Ellei sitten Pyörremyrsky aiheuta keväällä yllätystä ja pyöräytä Poikaa kotiin. Runkosarja ainakin antaisi luvan odottaa...

??? Miksi kannattaisi nyt ostaa Volkswagen Nokian renkailla? Molemmat ovat testivoittajia.

Kun Suomen kolme johtavaa(?) poliitikkoa (missä oli Timo Soini?) tarjosi toisilleen tiedostustilaisuuden päätteeksi nyrkki-Kyllikkiä, moni näki siinä urheilusta tuttua suorittamisen uhoa: maaliin on päästy ja me olemme voittajia! Oli teko tahallinen tai tahaton, se osoitti huonoa makua siinä mielessä, että politiikan ei pitäisi olla voittamista tai häviämistä, vaan yhteisten asioiden hoitoa. Muualla Euroopassa poliitikot olisivat vastaavassa tilanteessa kätelleet, Ruotsissa lyöneet yläfemmat ja Venäjällä näyttäneet keskaria. Suomalaisten palkansaajien mielestä olisi ollut sopivaa, jos ministerit olisivat kyseisessä tilanteessa näyttäneet kameralle pitkää nenää.

??? Millä hallitus aikoo turvata yritysten voitot seuraavaksi kolmeksi vuodeksi? Yhteiskuntavastuukeräyksellä.

Havainto radioaktiivisesta cesium-137:sta on paikannettu Stukin autotalliin ja kellaritiloihin. Mielestäni on hyvä, että edes jossain päin Suomea säteilee. Jos Stubin tallissa ei polla säteilekään.

??? Milloin gigolo käyttää kumia? Kun hän haluaa pyyhkiä naisen elämästään.

VR on kertonut junien uusista pysähdyspaikoista etelä-Suomessa. Talvella junalla matkustaneet muistavat, että myös silloin junilla oli uusia pysähdyspaikkoja. Milloin missäkin.

??? Missä S/M-ryhmäseksiä harrastava saa parhaiten ymmärrystä? Sidosryhmässä.

Kotiplaneetalleen 340 päivän avaruusmatkalta palannut astronautti Scott Kelly kertoi venyneensä mittaa avaruudessa, mutta kutistuneensa taas maan päällä. Monen astronautin onkin kuultu rukoilevan Nasassa avaruusmatkan jälkeen, että ”säilytä sentit, poista estot”.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.