Kansa kaipaa uusvanhaa

Vanhat kotimaiset viihdeohjelmat ovat tehneet vahvan paluun telkkariin. Mutta paljon on vielä palautettavaa.

Studio Julmahuvi. Suomen paras sketsisarja on ollut ykkönen niin pitkään, että tarvittaisiin uusi Suomen paras sketsisarja. Tommi Korpela, Jukka Rasila, Janne Reinikainen ja Petteri Summanen ovat yhä kuvioissa mukana, joten antakaa miehille valtavasti rahaa ja vapaat kädet.

Tupla tai kuitti. Haluatko miljonääriksi -sarjan menestys kertoo, että visailuille on yhä kysyntää. Toki formaattia pitää modernisoida ulkoisesti ja muodollisesti, mutta sehän kuuluu asiaan.

Frank Pappa Show. Keskustelu- ja ajankohtaisohjelmien parodialle löytyy katsojia, kunhan homma hoidetaan oikein. Vaan mistä löytyy uusi Heimo ”Holle” Holopainen? Itse aloittaisin etsinnän stand up -koomikoista.

Iltalypsy. Vapaan demokratian tunnistaa siitä, että kukaan ei rajoita poliittisen satiirin tekemistä, rankankaan. Tämä aika on erityisen herkullinen poliittiselle huumorille. Tosin riskinä on, että kansa ei enää erota tosielämän politikointia ja vitsailua toisistaan.

Jyrki. Uusi Jyrki-nuortenohjelma tehtäisiin tietenkin suoraan Youtubeen ja someen. Telkkari olisi tähän väärä media.

Kivikasvot Show. Musiikkia ja sketsejä; jokainenhan niistä pitää – yhä. Uuden esiintyjäporukan kokoaminen on tietenkin haaste, mutta ei sen pitäisi mahdotonta olla.

Levyraati. Radiossa on tietenkin Levylautakunta, joka on käytännössä sama juttu. Tv:n uudessa Levyraadissa esiintyisivät livebändit, joita raati sitten arvostelee. Jos kerran melkein sama toimii Voicessa ja Idolsissa, niin miksei tässäkin?

Nyhjää tyhjästä. Mistä joku on saanut päähänsä, että ihmiset eivät enää kaipaa improvisoitua sketsihuumoria? Lahjakkaita esiintyjiä kyllä yhä löytyy; heidät pitää vain löytää.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .