Kassa avautui

Ihan yks vinkki vaan. Nopeuttaa aika paljon, jos kaivat sen sun pankkikorttis esille valmiiksi, etkä ala etsiä sitä vasta sitten, kun viimeinen ostos on mennyt.

Olisi vähän helpompi tietää, missä se sun ja sen seuraavan asiakkaan ostosten välinen raja menee, jos laittaisit siihen sen kapulan.

Mun on huomattavasti helpompi myydä sulle se just sun haluama ässäarpa, jos sää puhut kuuluvalla äänellä.

Hei missään nimessä ei kannata antaa sitä pullonpalautuskuittia mulle suoraan käteen ja ajoissa.

Jos sua ärsyttää, että sulta kysytään joka kerta sitä, että onko sulla etukorttia, niin voi apua. Silloin kantsii ehkä itse sanoa jo etukäteen, että sulla ei ole sitä. Ja sen voi sanoa ihan ystävällisesti.

Ja voisitko millään olla puhumatta samalla siihen sun kännykkään, kiitos.

Ei oo mun syy, jos sää et löytänyt vapaata parkkipaikkaa pääovien edestä ja jos sää lähdit kauppaan ilman polettia ja kolikkoa ja sulla meni vaikeaksi saada kärryjä. Enkä voi vaikuttaa kauheasti esim siihen, jos sulla on kiire. Oikeesti voiko ihmisellä olla niin kiire, ettei se ehdi sanomaan terve.

Et sit huomannut siellä hyllyllä, että siinä vehnäjauhopaketissa on reikä.

Laitoit sen kymmenen kilon vehnäjauhopaketin sitten kärryihin sen ruukkusalaatin päälle ja nyt sää katsot mua sen näköisenä, että kumpi lähtee vaihtamaan.

Jos sää päätätkin jättää sen metripitsan ostamatta, niin voisitko mitenkään olla hylkäämättä sitä jonnekin vaan.

Onk sun ihan pakko kaivaa sieltä sun lasten tarrakuvilla koristellun tekonahkalompakon pohjalta just se tasaraha 9 euroa 55 senttiä, kun sulla on siellä ihan selvästi myös kympin seteli ja sää näät, että sun takanas on jono.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.