Kehitys se vain kehittyy ministerin- vaihdoksen myötä

Ja Suomi-nimisessä demokratiassa kaikki hyvin! Näin huutaisi turkulainen palovahti, jos sellaisia vielä olisi. Valvomassa, ettei kaupunki pala, kun kylä nukkuu. Pala nousi minullakin kurkkuun, kun suomalainen demokratia ja media nousivat vastustamaan Heidi Hautala -nimistä vääryyttä ja onnistui oikeustaistelussaan. Onnistui pelastamaan suomalaisen demokratian, kun saatiin mätä ministeri vaihtoon. Nyt ei Suomella enää olekaan hätää. Mitä taantumasta, ilmaston lämpenemisestä tai heitteille jätetyistä lapsista, kunhan hallituksessa on kaikki hyvin. Otetaan sille!

??? Miten paloittelusurmista tuomittu kärsii rangaistuksensa Suomessa? Osin ulkomailla.

Haluaisin tavata ihmisen, joka on keksinyt sanan yhteistoimintamenettely. Tämä on siis se kuuluisa yt, joka kovaa vauhtia pistää suomalaisia palkansaajia eläkkeelle ja mittaritehtaalle. Yhteistoimintamenettely. Viittaisi siihen, että työnantaja ja työntekijä tässä menettelyssä tekee jotain yhteisesti. Tosiasiahan on, ettei yt-neuvotteluissa koskaan ole mitään yhteistä tai yhteisöllistä. Useille ihmisille yt on kengän kuva persuksiin ja ero firmasta. Siis enempi tj-neuvottelut. Tai pa-neuvottelut, koska kyseessä on firma, jonka talous on kuralla. Olisiko ok? Neuvotellaan!

??? Mikä jäi Heidi Hautalalle päällimmäisenä mieleen ministerikaudestaan? Arctica Shiting.

TV1:n aamu-tv uudistaa visuaalisen ilmeensä lokakuun lopussa. MTV puolestaan uudistaa visuaalisen ilmeensä marraskuun alussa. Kun media ei osaa uudistaa sisältöjään, se uudistaa ilmettään.

??? Mikä on Magneettimedian paras puoli? Se vetää asiakkaita puoleensa.

Kuuluisista elokuvamokista eli movie misstakesta saatiin esimerkiksi viime viikolla, kun tuli Kauriinmetsästäjä (joltakin kanavalta). Siinähän kaurismetsällä oleva Robert de Niro vetää kiväärin vasemmalle poskelleen useita kertoja, kunnes erehtyy kaksi kertaa tekemään saman oikealle poskelle. Menee asiaan vihkiytymättömältä ohi, mutta jokainen metsästäjä tietää, ettei ampuja noin vain vaihda kätisyyttä kun kädessä on kivääri.

??? Mikä on kehnosti kautensa aloittaneiden HIFK-pelaajien suosikkileffa? Sekaisin Ramista.

James Hirvisaari (josta minulla tulee aina mieleen Jesse James) on liittynyt Muutos 2011 -puolueeseen. Ei kovin hyvä nimi puolueelle, kun eletään jo vuotta 2013...

??? Mitä voidaan sanoa Ber-Exin toimitusjohtajasta, joka tuo thaimaalaisia Suomeen kesätöihin? Kyseessä on mies eikä mikään marjanpoimija.

Ralliautoilija Juha Kankkunen repi aikoinaan eroa kilpakumppaneihinsa erikoiskoeajoillaan. Nyt hänen Pirjo-vaimonsa on repinyt pelihousunsa ja tekee pesäeroa Juhaan, ilmeisesti ilman koeaikaa.

??? Mikä on kesällä luontoseksiä harrastavan lempisanonta? Kerta kielon päällä!

Nyt on löytynyt urkutaiteilija, joka on ihan liekeissä. Kalevi Kiviniemi nimittäin sai viikolla Helsingin Johanneksen kirkon urut kärähtämään kesken kirkkokonsertin. Olen kuullut urheilijoista, jotka ovat tulessa, mutta että urkutaiteilijat! Edellisen kerran Suomessa on nähty urkujen olevan tulessa 1940-luvulla, silloin äänessä olivat Stalinin urut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.