Keltainen perhe ei vanhene

Äskettäin uutisoitiin, että Simpsoneista tulee myös 29. ja 30. kaudet. Sen jälkeen koossa on 669 jaksoa, mikä on käsikirjoitettujen sarjojen ennätys. Entäpä jos Simpsonit olisivatkin vanhentuneet normaalisti?

Vuoden 2016 loppupuolella Homer Simpson olisi 61-vuotias, eläkepäiviinsä valmistautuva ydinvoimalatyöntekijä, joka kärsii alkoholin ja ylensyönnin aiheuttamista elintasotaudeista. Hän on yhä naimisissa samanikäisen vaimonsa Margen kanssa.

Lisa, 35, on korkeassa julkisessa virassa ja aikoo ryhtyä ehdokkaaksi kongressivaaleissa. Hän on julkaissut kaksi kirjaa yhteiskunnallisista aiheista. Lisan aviomies Milhouse on ottanut vaimonsa sukunimen ja nauttii tossun alla olemisesta.

Bart, 37, on naimisissa kolmatta kertaa, ja hänellä on yksi lapsi jokaisen vaimonsa kanssa. Hän sai Springfieldin koulun vahtimestarin paikan Willyn jäätyä eläkkeelle. Bart on Donald Trumpin kannattaja, vaan ei äänestäjä.

Maggie, 27, on juuri valmistunut Yalen huippuyliopistosta erinomaisin arvosanoin. Elämä lapsinerona ei ollut aina helppoa. Lisa oli ja on yhä Maggielle kateellinen, mutta Bartin kanssa Maggiella on aina ollut läheinen suhde.

Homer ja Marge asuvat yhä samassa talossa osoitteessa 742 Evergreen Terrace. Perhe kokoontuu yhteen aina jouluisin ja kesälomien aikaan. Lapsista vain Bart asuu yhä Springfieldissä. Maggien koti on New Yorkissa ja Lisan Washingtonissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.