Kohta ei puhuta muusta kuin vaaleista

Entinen purjehtija Sari Multala asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa. Siitä seuraa monia, mielenkiintoisia asioita. Oletettavasti hän ensin ilmoittaa reivaavansa suomalaisesta politiikasta sitä sun tätä, sillä pitäähän poliitikolla teema olla. Sitten hän ryhtyy tekemään vaalityötä täysin purjein tyyrpuurin puolelta ja yrittää luovia itsensä Arkadianmäelle. Matkalla on varmasti paljon karikkoja sekä myötä- ja vastatuulta, niin että pinnaa se kryssi kysyy. Sitten kun hän on ankkuroinut asemansa eduskunnassa, jännittää enää, keitä kaikkia hänen pitää pinnalla pysyäkseen vetää kölin alta.

??? Miksi pääministeri Alexander Stubb sanoo Suomen tarvitsevan yhtenäisen hallituspohjan? Edellinen paloi riitojen takia pohjaan.

Yleisradion urheilullinen alennusmyynti jatkuu. Nyt menivät Mestareiden liigan tv-oikeudet. Onneksi meillä on Multian vuosittainen potkukelkkailun MM-kisat, joista saa uusintoineen hyvää materiaalia tiistai-iltoihin.

??? Mikä oli joulun paras mainoslause? Kuusi yhden hinnalla.

Ilves-lahjakkuus Ville Meskanen teki kolme maalia TPS:n verkkoon ja nousi kerralla tupsukorvafanien suosiksi. Täytyy vain toivoa, että Ville ei ota oppia Osmo Meskasesta, joka taiteilijanimellä Jerobeam Salakyttä teki pellehypyistä taidetta. Sukeltelu on rumaa kaukalossakin eikä kukaan toivo Ilveksen sukeltavan sarjataulukossakaan.

??? Missä valoja vannova kolvaaja on uudenvuodenyön jälkeen? Ihan tinassa.

Seuraava on ravimiehille suoraan Hevosmiesten Tietotoimistosta. Mitä voidaan sanoa jämsäläisestä Heikki Torvisesta, jonka pojat Hannu ja Jukka ovat nousseet raviohjastajien eliittiin jo nuorena. Kyseessä on poikkeuksellisen hyvä periyttäjä.

??? Miksi yhä useampi mediatalo siirtää yöpäivystyksensä Australiaan? Ken olisi guru omalla maallaan...

Oletko sinä törmännyt somessa tähän? Otsikko lupaa, että Eva Wahlström makaa rohkeassa kuvassa lumihangessa. Ja sitten kun sinä klikkaat kuvan auki, siinä makaa joku epämääräinen, rakeinen humanoidi jollain valkoisella alustalla. Niin epäselvänä, että sen rinnalla kuuluisan Torinon kääriliinan kuvan voisi hyväksyä vaikka passikuvaksi. Vähän sama kuin Sara Sieppi esittelisi vuoden kuumimmat alusasut. Ei kai alusaluissa voi tulla lämmin? Paitsi pitkissä kalsareissa kesähelteillä...

??? Mitä tapahtui Exodus-elokuvalle sensuurin luvatussa maassa Saudi-Arabiassa? Lähtö tuli.

Seuraavassa luettelen 10 kotimaista elokuvaa, jotka jäivät mieleen viime vuodelta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.