Kolumni: Jos minä olisin supersankari

Tänään Subilla nähdään mukavasti erilainen supersankarielokuva Deadpool, jota lämpimästi suosittelen. Deadpool ei ota mitään vakavissaan ja vitsailee myös suoraan katsojalle.

Yhdessä suhteessa Deadpool on kuitenkin hyvin tavanomainen supersankari. Hänkin taistelee hyvän puolella pahaa vastaan. Täytyy ihmetellä tätä supersankareiden kirkasotsaisuutta.

Mitä sinä tekisit supersankarina? Johtuu tietenkin supervoimista. Jos pystyy näkymättömyyteen mutta vain silloin, kun ketään ei ole paikalla, siitä ei ole iloa.

Minä ainakin jättäisin supersankarina roistot virkavallan huoleksi. Eihän minulla ole edes tutkintaoikeuksia. Jos vien mummonryöstäjän poliisiasemalle, roisto pääsee saman tien vapaaksi ja minä saan syytteen vapaudenriistosta.

Sinkkuna vikittelisin supervoimillani naisia ja yrittäisin päästä harrastamaan seksiä. Nauttisin selkääntaputtelijoista ja ilmaisista tuopeista.

Supervoimilla voisi tehdä kivasti rahaa. Arabisheikin pojan synttärikeikasta voisi laskuttaa puoli miljoonaa euroa. Pimeästi tietenkin. Jonkinlaisen voimienesittelykiertueen järjestäisin. Ensin Suomen jäähalleissa, sitten suuren maailman stadioneilla.

Itsensä tuotteistaminen on tärkeää. Some kuntoon joka rintamalla ja muutama apulainen sisältöä tuottamaan. Oheistuotteita olisi hampurilaisateriasta hammasharjaan. Nettikauppa pystyyn, lisenssejä myyntiin kaikille halukkaille.

Vaan en minä voimiani pelkästään omaksi hyödyksi käyttäisi. Brändissä pitää olla myös empatiaa ja pehmeyttä. Vaikkapa vierailut lastensairaaloissa olisivat hyvää pr:ää.

Tunnelin Helsingistä Tallinnaan tekisin ilmaiseksi yhdessä viikonlopussa. Haluan kuitenkin provikat tulevista tuloista, vaan en kohtuuttoman paljon. Jos Spider-Man olisi käyttänyt kykyjään tasaisen kassavirran hankkimiseen, hänen ei tarvitsisi kärsiä jatkuvasta rahapulasta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .