Kovilla vain kuntaelämässä

Jyväskylän kaupunki järjesti perjantaina sikariportaan metsästysretken Korpilahden lähiömetsikössä.

Kaupunginjohtaja Markku Andersson ei kuitenkaan tarttunut aseeseen, sillä hän on ampunut viimeksi armeijassa eli joskus viime vuosituhannella. Makkara-Markuksi ilmoittautunut ykkösvirkamies varmisti näin osaltaan kaupungin turvallisuutta.

Muutenkin hän suostuu ampumaan kovilla vain kuntaelämässä. Osumatarkkuutta on kehuttu hyväksi.

Nyt vain pitäisi osua oikeisiin paikkoihin - sellaisiin, joissa voisi houkutella uusia teollisuuden työpaikkoja kaupunkiin. Kun metsästysseurueessa oli kuulemma yrityselämän nokkamiehiä, täytyy toivoa, että makkaranuotiollakin tuli osumia.

PÖRSSIYHTIÖ Elisa jakaa omistajilleen lisäosinkoa 40 senttiä per osake. Mistä näitä senttejä oikein tulee?

- Saunalahden asiakkailta tietenkin.

MIKÄ KAUPUNKI on Suomen Swazimaa?

- Jyväskylä, sillä eteläafrikkalainen Sappi aikoo lakkauttaa Kankaan tehtaan lisäksi tehtaan myös Swazimaasta.

Ratkaisu osoittaa, että Jyväskyläkin kuuluu kehittyviin talouksiin. Eikös niihin sijoittamista pidetä erityisen kannattavana?

LAULAJA Anna Puu on Luonnonsuojeluliiton tuore metsäkummi. Jos metsäteollisuus vastaa kampanjaan, onko sen kampanjan päähahmoksi tulossa Männyn Otto?

ENSI VIIKOLLA julkistetaan taas verotiedot. Osa listalla esiintyvistä ei pidä tietojen julkistamisesta, mutta on muutaman kerran käynyt toisinpäinkin, kun tiedot ovat puuttuneet.

- Naapurit luulevat, että on mennyt huonosti, erään keskisuomalaisen kunnan yrittäjä harmitteli takavuosina nimensä poissaoloa verosivuilta.

ESTEJUOKSIJA Jukka Keskisalo sai uuden valmentajan, maastohiihtovalmentajana tunnetun Ismo Hämäläisen.

Nyt vain pitäisi tietää, juokseeko Keskisalo jatkossa esteet perinteisellä vai vapaalla tyylillä ja mitä Keskisalo juo 1,7 kilometrin väliaika-asemalla.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.