Lakaistaanko curling maton alle?

Vieläkö joku muistaa curlinghuuman? Kun maajoukkue menestyi, jokaiseen suomalaiseen kuntaan ja notkelmaan oltiin rakentamassa curlinghallia ja pelivuorot olivat kortilla. Vaan miten mahtaa olla nyt, kun Markku Uusipaavalniemi ei pelaa ja joukkue putosi B-sarjaan? Ehkä on todettava curlinghuumasta, että se jos mikä oli määrämittainen.

??? Mihin useimpien suomalaisten miesten kumparelasku päätyy after ski -juhlissa?

Kahteen.

Matti Vanhanen ja Eero Heinäluoma ovat puoluejohtajina kovin erilaisessa tilanteessa. Vanhasella on vakaa asema puolueensa johdossa, mutta vaikeuksia pysyä yhdessä saman naisen kanssa. Heinäluoma taas on ollut vaimonsa kanssa yksissä kohta 20 vuotta, mutta muutoin puoluejohtajan palli heiluu.

??? Mistä tietää, että Matti Vanhanen ei pidä S/M-seksistä?

Hän ei tykkää sitoutua.

Nokia tunnettiin ensin kumisaappaistaan, sitten kännyköistään ja nyt pilaantuneesta juomavedestä. Niin, että kehä on tainnut kulkeutua umpeen.

??? Miksi Mauri Pekkarinen ei sovellu Suomen Pankkiin?

Hän tykkää korkeista koroista.

Arto Bryggare on pudonnut kahdesti eduskunnasta, jolloin hän on loukkaantunut äänestäjiinsä ja satuttanut sielunsa. Viime kesänä Bryggare putosi kolmannen kerran, nyt kesämökin katolta ja loukkaantui myös fyysisesti. Entinen aitajuoksija, joka on kokenut masennuksen hetkiä niin radalla kuin siviilielämässäkin, ei ollut moksiskaan, vaan totesi, että kokemukset ovat aitoja ja ylitettävissä.

??? Mihin Pohjois-Karjalan matkailuyrittäjät toivovat turistien sairastuvan?

Koli-bakteeriin.

Raynair-lentoyhtiö on taas aiheuttanut pahennusta. Yhtiön lentoemot julkaisivat seinäkalenterin, jossa he esiintyvät varsin niukoissa vetimissä. Yhtiön tiedottaja ehätti heti puolustamaan valittua linjaa ja selitti, että jos on kerran halpalentoyhtiö, niin katu-uskottavuuttahan se vain lisää, jos lentoemot säästävät vaatetuksessa.

??? Mitä eroa on Yleisradion toimitusjohtaja Mikael Jungnerilla ja jääkiekkoilija Jere Karalahdella? Edellinen lähti häämatkalle Seychelleille, kun taas Jere sanoi - ainakin toistaiseksi - hei selleille.

Jääkiekkopiirejä kuohuttaa Jere Karalahden ohella Hjallis Harkimon huhuttu romanssi malli Niina Kurkisen kanssa. Eipä tuo mitään. Ajatelkaa, millainen kohu syntyisi, jos Hjallis seurustelisi Risto Kurkisen kanssa.

??? Mikä on nimeltään se Veikkauksen uusi vetopeli, jossa pitää arvata jalkapallo-otteluiden lopputulos?

Sopupeli.

Uutisen otsikko kertoi, että peruuttaminen aiheuttaa usein vahinkoja. Tietenkin tarkempaan lukemalla selvisi, että kyse on liikennevahingoista. Muilta osinhan uutinen ei voisi enempää olla väärässä. Moni vahinko olisi vältetty, jos olisi ajoissa pakitettu. Etenkin noissa petihommissa. Tai sitten juuri päin vastoin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.