Leffaopit joka kotiin

Heikkohermoinen television käyttäjä on ajautunut tähän tilanteeseen: kokonaisen elokuvan katsominen kotioloissa kaikessa rauhassa keskittyen ilman minkään älylaitteen läsnäoloa on valtava ponnistus.

Vähintään 15 minuutin välein on pakko vilkaista, mitäs kaikkea elintärkeää somettimessa on sillä välin jaeltu.

Koska tunnistan itsessänikin nämä hulluuden piirteet (suosittelen sananmuunnosta=), käyttöön kannattaa ottaa järeämmät aseet.

Eräässäkin nimeltä mainitsemattomassa Martikaisen torpassa yksinkertainen leffanautinto on mahdollista, kun emäntä kerää älylaitteet pois ja napsauttaa kaiutinjärjestelmän päälle.

Kun ääni jytäjää kajareista poikkeuksellisen muhkeasti, se on varma signaali, että nyt sitä telkkaria katotaan.

Katotaan kunnolla ja tosissaan.

Samaan ideologiaan kuuluu myös valaistuksen täydellinen himmentäminen. Häiriötekijäksi voi muodostua jopa viattomalta vaikuttava sääasema, jonka siniset numerot iskevät leffan aikana silmään kuin laukusta pudonneet Tenat kassajonossa.

On myös tärkeää luoda rouskutus- ja rapinavapaa ympäristö. Leffateatterissa rapiseva äänimatto kuuluu asiaan ja luo eteeristä tunnelmaa, mutta kotioloissa kanansiipien rustojen rouskutus toisen korvan vieressä on jyrkkä nounou.

Romanttinen loppukohtaus siinä jotenkin kärsii.

Tehtävä on loppujen lopuksi helppo. Kun olosuhteet on luotu täydelliseksi, täytyy pysyä vain hereillä. Kroooohh pfyyyyfffff...

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.