Leffojen viikon- loppu

Pääsiäisviikonlopun aikana tv:stä tulee valtava määrä elokuvia, vaan ei ensimmäistäkään pääsiäiselokuvaa. Joten tässä kuusi pääsiäisen parasta telkkarissa nähtävää elokuvaa.

Perjantai, MTV3 klo 15.45: Truman Show. Pikauusinta torstailta, mutta jos elokuva on yhä näkemättä. . . Truman Burbank (Jim Carrey) luulee olevansa tavis, mutta onkin jatkuvasti ympäri maailmaa seurattavan tosi-tv-sarjan tähti. Tällainen sarja saattaa olla jo suunnitteilla tosielämässäkin.

Perjantai, Kutonen klo 22.00: Valtapeli. Coen-veljesten mukavasti outo komedia floppasi aikoinaan. Postinlajittelijasta (Tim Robbins) tulee pörssikeinottelun pelinappula ja sitä kautta jättiyrityksen pääjohtaja.

Lauantai, TV5 klo 21.00: Les Miserables. Menestysmusikaalin näyttävä elokuvaversio.

Lauantai, Yle Teema klo 20.01: E.T.: Steven Spielbergin sydämellinen jättimenestys kertoo pikkupojan ja avaruusolennon ystävyydestä.

Sunnuntai, Yle Teema: Joki tulvii. Montgomery Cliftin tähdittämä klassikko on tarina maalaisperheestä, joka vastustaa valtion suunnitelmia rakentaa pato mailleen

Maanantai, Sub klo 21.15: Rush. Elokuva F1-legendojen Niki Laudan (Chris Hemsworth) ja James Huntin (Daniel Brühl) keskinäisestä kilvoittelusta voi kuulostaa yhdentekevältä. Kyseessä on kuitenkin laatudraama, joka ei välttämättä vaati F1-innostuneisuutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.