Luis Suarezin lähdettyä Liverpoolista tuli...

Viranomaiset yrittävät hyvää, mutta usein väärin konstein ja kehnoin tuloksin. Uusin villitys on asiakkaiden sinuttelu, johon Kela siirtyy. Samalla muka selkeytetään viestintää (höpö höpö). Otetaan esimerkki Kelan NYKYISISTÄ ohjeista, Lääkekorvausten viitehintajärjestelmä: ”Lääkekorvauksen määrään vaikuttaa se, kuuluuko lääke viitehintajärjestelmään vai ei. Viitehintajärjestelmässä lääkevalmisteet luokitellaan viitehintaryhmiin. Samaan viitehintaryhmään kuuluvissa lääkevalmisteissa on yhtä paljon samaa lääkeainetta, ja ne ovat keskenään biologisesti samanarvoisia, joten niitä voidaan turvallisesti vaihtaa keskenään.” Laita tuohon jargoniin sinä, sinulle tai sinulta ihan mihin kohtaan haluat ja vot.

??? Mikä on jalkapalloilija Luis Suarezin mielestä ikävintä jalkapallossa? Se, kun on jatkuvasti vastustajien fanien hampaissa.

Marjojen viljely tunnelissa on yleistynyt, kertoi uutinen. Mitäh? Näkevätkö marjanviljelijät valoa tunnelin päässä? Vai ovatko vain muutoin tunnelissa, vähän niin kuin kimalaiset pölhyssä kukinta-aikaan? No ei, hyvä uutinen tämä on. Joku on keksinyt, että kun mansikkaa viljelee tunnelissa, kasvuolosuhteet paranevat. Vaan miksi kesti näin kauan keksiä tämä? Onko syynä viljelijöiden tunnelinäkö?

??? Miksi jalkapalloilija Luis Suarez odottaa innolla seuraavia MM-kisoja? Hänelle jäi Brasilian kisoista paljon hampaankoloon.

Monet miljonäärit rahoittivat pääministeri Alexander Stubbin (kok.) eurovaalikampanjaa. Mutta, hei haloo, millaisilla summilla: Chaim Zabludowicz 8 000, Björn Wahlroos 5 000 ja Mikael Lilius 2 500 euroa. Mitä miljonäärejä nämä ovat, kun summat ovat noin mitättömät.

??? Miksi Barcelona osti jalkapalloilija Luis Suarezin Liverpoolista? Seura halusi hyökkäykseensä uuden syömähampaan.

Töistä poikkeavat harrastukset auttavat jaksamaan paremmin töissä, kertoo tuore tutkimus. Jep. Ja sateella maa kastuu, 60-vuotias on vanhempi kuin 20-vuotias ja naisen erottaa miehestä käräjäoikeus.

??? Mitä seuraa Barcelonan seurajohdossa, jos Luis Suarez ei onnistukaan maalinsylkijänä? Itku ja hammasten kiristys.

Yritykset käyttävät yhä vähemmän rahaa henkilöstön koulutukseen. Myös henkilöstön etuja on karsittu jyrkästi. Yrityksissä on havahduttu tosiasiaan, että kun rahaa on vähemmän, sitä ei kannata tuhlata kouluttautumiseen. Mennään vanhoilla hautaan asti. Siinä missä henkilöstön etuja on karsittu, veikkaan, että omistavan polven ja ylimmän johdon edut ovat säilyneet, ehkä jopa kasvaneet. VIP-passilla on kiva hillua messuilla, festareilla ja MM-rallissa.

??? Mitä voidaan sanoa väitteestä, että Luis Suarez olisi tällä hetkellä maailman paras hyökkääjä? Hampaattomien puheita...

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.