Lyhyet

Joukko parikymppisiä miehiä ja naisia ryhtyy hylätyn sairaalan kiinteistövalvojiksi edullisen vuokrakämpän toivossa. Tästä kertoo Netflixin draamakomediasarja Crashing, jota ei pidä sekoittaa HBO:n samannimiseen sarjaan. Sarja alkaa mukavasti ja paranee jakso jaksolta. Huumori on melko tuhmaa ja käsittelee varsinkin ihmissuhteita sekä usein myös seksiä.

Sarjan Isänmaan puolesta (Homeland) tekijän Patrick Harbinsonin uusi rikostrilleri Fearless alkaa Ruudun maksullisella puolella tänään. Tiivistunnelmainen sarja kertoo peräänantamattomasta ihmisoikeusjuristista Emma Banvillestä (Helen McCrory), joka on kotimaassaan tunnettu toivottomalta tuntuvien tapausten puolustajana. Sarja alkaa, kun Emma ryhtyy puolustamaan syyttömäksi uskomaansa murhaajaa, joka tuomittiin vankilaan koulutytön murhasta.

Draamakomediasarja I’m Dying up Here koukutti kirjoittajan heti ensimmäisellä jaksollaan. Sarjassa seurataan Los Angelesin stand up -koomikoiden elämää 1970-luvulla. Stand up ei vielä ole koko kansan viihdettä, vaikka myöhäisillan talk show’t koomikoita vierailulle kutsuvatkin. Aiheestaan huolimatta sarjassa on vakavamielinen pohjasävy. Koomikot toki ovat sanavalmiita ihmisiä ja lavalla yleensä hauskoja, mutta muussa elämässä he ovat enemmän tai vähemmän hukassa. Yleensä enemmän.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.