Lyhyet

10-osainen uutuussarja Knightfall vie katsojat Temppeliherrain ritarikunnan maailmaan keskiaikaisen sodankäynnin ja politiikan ytimeen. Tarinan alussa Akko, temppeliherrojen viimeinen tukikohta pyhässä maassa, tuhoutuu ja tarujen Graalin malja katoaa. Vuosien päästä temppeliherrat saavat vihjeen Graalin olinpaikasta. Rohkean ja päättäväisen ritari Landryn (Tom Cullen) johtama retkikunta lähtee uhkarohkealle matkalle kadonneen maljan jäljille.

Amazonin streamaus-palvelu ei vielä ole Suomessa kovin tuttu, eikä sen ohjelmia ole edes tekstitetty suomeksi. Prime Videon suurin yksinoikeusvaltti on Top Gear -porukan uusi autosarja The Grand Tour, josta alkoi viime viikolla toinen kausi. Ensimmäisessä uudessa jaksossa Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May ovat Sveitsissä. Top Geariin verrattuna vaihde on nyt pykälän tai kaksi isommalla. Rahalla saa ja Ferrarilla pääsee.

Tanssin ja musiikin täyteinen realitysarja Stage School kurkistaa kulissien taakse Englannin Bromleyssä sijaitsevaan maineikkaaseen esittävien taiteiden kouluun, jossa nuoret ja lahjakkaat oppilaat taistelevat paikastaan parrasvaloissa. Kunnianhimo ja unelmat ajavat kauniita ja dynaamisia nuoria etenemään urallaan esteistä ja kieltävistä vastauksista huolimatta. Parisuhteetkin ottavat osumaa matkan varrella. Sarjassa kuullaan hittibiisejä ja nähdään hienoja tanssi- ja lauluesityksiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.