Lyhyet

Oscar-palkitun Cameron Crowen luoma sekä Luke Wilsonin ja Carla Guginon tähdittämä minisarja Roadies vie katsojat keskelle musiikille elävää ja lähes perheeksi muodostunutta kapinallista, hauskaa ja usein kirvelevääkin elämäntapaa viettävää roudarien sisäpiiriä. Musiikin rytmittämän draamasarjan valokeilassa ovat useimmiten unohdetut työntekijät lavan takana, jotka vastaavat menestysyhtyeen konserttikiertueen matkasta ympäri Yhdysvaltoja.

Brittiläinen rikosdraaman, Netflixin yksinoikeussarjan Marcella pää- ja nimihenkilö (Anna Friel) palaa Lontooseen poliisietsiväksi 12 vuoden tauon jälkeen. Takana on tuore kipeä ero pitkästä avioliitosta. Reilut kymmenen vuotta sitten Lontoota terrorisoinut sarjamurhaaja on tehnyt paluun ja jatkaa veritekojaan entiseen tyyliin. Sarjan takana on ruotsalainen Hans Rosenfeldt, joka on ollut käsikirjoittamassa myös Sillan jokaista jaksoa.

Huipputekijöiden Steven Zaillianin ja Richard Pricen luoma 8-osainen minisarja pureutuu New Yorkissa tapahtuneen monimutkaisen murhatapauksen koukeroihin, jota värittävät niin poliittiset kuin kulttuurillisetkin vivahteet. Tapahtumien tarkkailun kohteena ovat poliisitutkinta, rikosoikeusjärjestelmä, oikeudenkäynnit ja Rikers Islandilla törkeästä rikoksesta oikeudenkäyntiä odottavien syytettyjen kiirastuli. Pääosissa nähdään John Turturro ja Riz Ahmed.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.