Lyhyet

Draamasarja Looking loppui toisen esityskauden jälkeen yllättäen ja ihmisten tarinat jäivät kesken. Ne viedään nyt loppuun Looking-elokuvassa. Tuttu ystäväkolmikko etsii rakkautta ja elämälleen tarkoitusta Sa Franciscon gay-yhteisössä. Patrick (Jonathan Groff) palaa kaupunkiin lähes vuoden poissaolon jälkeen juhliakseen tärkeää tapahtumaa yhdessä vanhojen ystäviensä kanssa. Samalla hänen on tehtävä vaikeita päätöksiä itselleen tärkeistä asioista.

Netlix-elokuva Tallulah on pienimuotoinen draama, joka pistää pohtimaan vaikeita moraalikysymyksiä. Tallulah (Ellen Page) on koditon karkulainen, joka yrittäessään hyötyä poikaystävänsä äidistä (Allison Janney) päätyy hotelliin syömään huonepalvelun tähteitä. Tuntematon humalainen äiti luulee Tallulahia hotellin työntekijäksi ja antaa vauvansa hänen hoitoonsa. Kun äiti tulee hakemaan lastaan yhä humalassa, Tallulah päättää kidnapata pikkuisen ja hoitaa omanaan.

Cameron Crowen luoma ja Luke Wilsonin sekä Carla Guginon tähdittämä uutuussarja Roadies vie katsojat keskelle musiikille elävää ja lähes perheeksi muodostunutta hauskaa, mutta usein kirvelevääkin elämäntapaa viettävää roudarien sisäpiiriä. Musiikin rytmittämä draamasarja kertoo ihmisistä, jotka  vastaavat menestysyhtyeen konserttikiertueen matkasta ympäri Yhdysvaltoja. Sarjan ainoaksi jäänyt kausi on nähtävissä kokonaisuudessaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.