Lyhyet

Miranda Sings (Colleen Ballinger) oli jo suosittu hahmo YouTubessa ennen kuin hän sai Netflixiin oman komediasarjansa. On syytä olettaa, että tämä tapa jatkuu tulevaisuudessakin. Tubettaessaan nuori Miranda Sings esiintyy monitaitoisena mestariviihdyttäjänä, jonka suuri läpimurto on hyvin lähellä. Oikeasti Mirandalla on muutama seuraaja, eikä hän osaa tehdä muuta kuin kehua itseään. Itseensä kohdistuvaa kritiikkiä Miranda ei suostu kuuntelemaan, mistä tulee sarjan nimi Haters Back off!

Netflixin yksinoikeussarjassa The Crown seurataan Ison-Britannian kuningatar Elisabet II:n valtakautta niin poliittisella kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Rahoja Netflix ei ole säästellyt, vaan kyse on sadan miljoonan dollarin budjetilla tehdystä suursarjasta. Vaikka päähenkilö onkin Elisabet II, sarja kertoo myös koko Britannian toisen maailmansodan jälkeisen tarinan.

Jakartan sykkivillä kaduilla ja takakujilla elävät rinnakkaiselämää indonesialaisesta mytologiasta peräisin olevat verenjanoiset olennot. Nämä ihmishahmon muodon ottaneet olennot ovat eläneet ihmisten keskuudessa monien sukupolvien ajan. Heidän todellista henkilöllisyyttään on huolellisesti varjellut mahtava kuolemattomien suku. Indonesialainen sarja on HBO Asian Halfworlds alkuperäistuotantoa, ja siitä on nähtävissä koko ensimmäinen kausi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.