Lyhyet

Ylen pitkäikäisin draamasarja Kotikatu julkaistaan Yle Areenassa. Julkaisun mahdollistaa Ylen tekijänoikeusjärjestöjen kanssa solmima sopimus. Ensimmäinen kausi on jo katsottavissa. Seuraava kausi löytyy Areenasta noin kolmen kuukauden päästä edellisestä, ja jokainen kausi on nähtävillä kuusi kuukautta. Kotikadulla asuu kolme sukupolvea, kaksi perhettä, Mäkimaat ja Luotolat, jotka kohtaavat elämässään samoja haasteita kuin kuka tahansa suomalainen.

Yli 60 miljardin omaisuuden hankkinut Warren Buffett on miljardööri ainoaa laatuaan. 86-vuotias sijoittaja asustaa edelleenkin vaatimattomassa kodissa Omahassa ja ajaa aamuisin itse johtamaansa Berkshire Hathawayhin, maailman neljänneksi suurimpaan pörssiyritykseen. Dokumentti kertoo tarinan siitä, kuinka kunnianhimoisesta ja numeroihin pakkomielteisesti suhtautuvasta nebraskalaisesta pojasta tuli yksi maailman rikkaimmista ja arvostetuimmista miehistä.

Alunperin Discovery-kanavan seikkailudraamasarja Frontier sijoittuu 1700-luvun loppupuolen Pohjois-Yhdysvaltojen ja Kanadan turkismetsästäjien ja -kauppiaiden maailmaan. Turkiskauppa oli kovaa peliä, jossa liikkuu suuret rahat. Hudson Bay Company hallitsee alaa ja haluaa tilanteen pysyvän samanlaisena – keinoilla millä hyvänsä. Vastapuoli on valmis turvautumaan aivan yhtä rajuihin ja väkivaltaisiin toimenpiteisiin raha- ja valtataistelussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.