Mies vailla telkkaria

Teuvo Hakkarainen. Metsien mies, jolle sattuu ja tapahtuu ja loput kertoo Seiska.

On Hakkarainen toki lausunut poliittisestikin. Mutta voi pojat, viisi vuotta tätä saatiin odottaa. Löytyi aihe, josta Hakkarainen lausui ja vaikutti yleispätevältä.

Tuntuu, että kun Teuvo Hakkarainen puhuu Ylen rahoituksesta ja ohjelmasisällöistä, hän todella edustaa keskivertokansaa. Sitä porukkaa joka katsoo telkkaria oikeasti, miettii sen tarjontaa ja kritisoi Ylen hintaa ja tehtävää.

Melkein vakuutuin.

Kun Teuvo Hakkarainen valittiin eduskuntaan vuonna 2011, uudesta kansanedustajasta tehtiin tietysti heti muutamia lehtijuttuja. Yhdessä otsikko oli: Persukansanedustaja paljastaa: Kotona ei tv:tä, ei radiota.

Olenko ainoa, jolla alkavat suupielet aavistuksen krampata, kun kului muutama vuosi ja Teuvo Hakkarainen on tärkeä osa Ylen tulevaisuutta käsittelevää parlamentaarista työryhmää.

Hakkaraisen mukaan Ylen tuotannossa kannattaa säilyttää yhtiön ydintehtävät, mutta viihdetuotannot pitäisi lopettaa.

– Kaupallinen hömppä ei kuulu Ylen tehtäviin, joten sen tyyppiset ohjelmat tulee mielestäni hoitaa markkinavetoisesti eikä julkisella rahalla, Hakkarainen totesi puoluelehdessä.

Teuvo, näytä minulle yksi oikea hömppäohjelma, joka näkyy Ylellä, niin saat minulta telkkarin. Voit katsoa sitten muilta kanavilta, mitä kaupallinen hömppä nykypäivänä telkkarissa tarkoittaa.

Se ei tarkoita samaa kuin viihde.

Jos sinulla on jo telkkari, avaa se.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.