Miksi Kate Walsh sai tv-sarjansa?

Kaksi jaksoa sarjasta Rakkauden anatomia (Private Practice) katsottuani, en kykene vastaamaan otsikon kysymykseen. Tuskinpa edes niiden jälkeen, sillä lopetan seurannan. Tyhjänpäiväistä ajan haaskausta. Televisiosta tulee parempiakin sarjoja, kunhan olette valppaita ja kohdistatte katseenne kaikille mahdollisille kanaville. Todellisia, laadukkaita vaihtoehtoja löytyy...

Näin on, mutta - Kate Walsh. On esitetty, että hänen suorituksensa sarjassa Greyn anatomia (Grey's Anatomy) oli niin loistokas, että hän ansaitsi ikioman sarjan. Oletan kuitenkin, että Rakkauden anatomia tehtiin ainoastaan rahan haalimiseksi, rinnakkaissarjaksi eli ns. spin-offiksi, kun muun muassa Ellen Pompeo, Sandra Oh, Katherine Heigl ja Patrick Dempsey olivat onnistuneet saamaan sen oikeamman suosion - näyttelijöinä.

Roolihahmo Addison Ford Montgomery (Walsh) oli helppo siirtää Seattle Grace -sairaalasta Oceanside-vastaanotolle. Kai hänelle, maailman johtavimmalle vastasyntyneiden kirurgille töitä piisaisi. Mutta huonosti sujuu, kun käsikirjoittajat ja ohjaajat, kuten Mark Tinker, Shonda Rhimes ja Marti Noxon ovat unohtaneet tyystin aina välttämättömät jännitteellisyydet ja särmikkyydet. Jos Kate Wals osaisi näytellä, niin ehkäpä (?) hän saisi korjattua tilanteen, joka on surkuhupaisa, tasapaksua liirumlaarumia.

Toisin on Canal+:lla torstaisin nähtävässä, Sinkkuelämää-sarjan (Sex and the City) kirjailijan, Candace Bushnellin uusimman romaanin pohjalta tehdyssä sarjassa Lipstick Jungle. Siitäkin olen nähnyt kaksi jaksoa, mutta en luovuta, en ainakaan vielä. Alfanaiset Nico ( Kim Raver), Wendy ( Brooke Shields) ja Victory ( Lindsay Price) vaikuttavat Manhattanin työ- ja yöelämässä, missä pätee huulipunaviidakon laki.

Tapahtumien tyyssijana on edelleen New York, missä elämä sykkii vuorokauden ympäri. Bonfire-lehden päätoimittaja Nico on ensikertaa uskoton. Paradour Picturesin toimitusjohtaja Wendyn perhe-elämästä aiotaan julkaista kohukirja. Huippusuunnittelija Victory on menettänyt johtavan asemansa.

Naisten urat ja jokseenkin rankka työelämä yhdistyy intensiiviseen siviilielämään. Victorya lukuun ottamatta naiset ovat naimisissa, ja heillä on lapsia. "Naisen ei tarvitse pyydellä anteeksi menestymistään tai sitä, että haluaa elämältä kaiken", on Shields sanonut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.