Monokulttuurisuus suksi Suomen kartalle

Sattuneiden ikävien tapausten vuoksi Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes, tuo ihmisen toiseksi paras viranomaisystävä) ehdottaa paljuihin kantta ja tikkaita. Kantta, jotta paljuun ei pääse, ja tikkaita, jotta paljusta pääsee. Nämä ovat hyviä ehdotuksia, mutta nostavat paljujen hintaa muun muassa Muuramessa. Minulla on halvempi mutta yhtä turvallinen parannusehdotus. Ehdotan, että paljussa saa kylpeä vain, jos siinä ei ole vettä.

??? Ruotsi on löytänyt aluevesiltään vuonna 1916 uponneen sukellusveneen? Siitä voi itse kukin laskea, milloin Ruotsi löytää Olof Palmen murhaajan.

Amerikkalainen Destination America -kanava aikoo esittää suorassa tv-lähetyksessä manauksen. Toimituksen, jossa yhdestä talosta karkotetaan henkiä. Tuossa nyt ei ole mitään ihmeellistä. MTV teki saman jo keväällä karkottaen yt-menettelyn jälkeen talosta 82 henkeä. Maikkariahan riivaa sellainen paha henki, että tulosta ei tahdo tulla. Manaamisesta myöhemmin ovat huolehtineet sekä omistajat että poispotkitut.

??? Katsastus kuulemma kaatuu useimmiten päästöihin? Ei päästä läpi...

Europarlamentaarikko Hannu Takkula (ei-lib.) hakee avioeroa vaimostaan asuttuaan kaksi vuotta asumuserossa ja eri osoitteessa. Ymmärrän hyvin, miksi tällainen mies kannattaa sukupuolineutraalia avioliittoa. Hänellä on siitä kahden vuoden kokemus. Oletan.

??? Seisooko Timo Soini (ps.) kansanedustaja Olli Immosen (P.S.) takana? Kyllä seisoo, turvallisen välimatkan päässä.

Itä-Suomen hovioikeus on tuominnut miehen kolmen vuoden vankeuteen huumausainerikoksesta. Miehen jääkaapista löytyi lakkahuumetta. Tiettävästi poliisi kiinnostui miehen touhuista sen jälkeen kun hän oli Kuopion torilla erehtynyt sanomaan, että kohta lakkaa satamasta...

??? Mitä tarkoittaa, että persut harjaavat kansanedustaja Olli Immosen kunnolla? Sitä, että nyt ovat puolueessa alkaneet pyörät sutia.

Milloinkahan Yleisradio huomaa, että Urheiluruutu on aikansa elänyt. Ei esimerkiksi ole mitään järkeä näyttää vuorokauden vanhasta jalkapallo-ottelusta maalikoostetta. Ohjelma-aika taas ei mahdollista omien repparien esittämistä ruotsinkielisen Sportmagasinetin tapaan. Jäljelle jää näin puolivillainen instituutio, joka ei enää toimi.

??? Asiantuntijoiden mukaan imetysohjauksessa on puutteita? Ja minä kun luulin, että naiset saavat imetysoppinsa jo äidinmaidossa.

En ymmärrä, miten F1 voi lajina olla pitkävetokohde, kun siinä maaliintulojärjestys voidaan sopia tallimääräyksellä. Toista on raviurheilussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.