Olet korvaamaton, joten Sinua ei korvata

Työntekijät ovat yrityksen voimavara. Kunnes tuo voimavara joutaa kilometritehtaalle. Mistä tulikin mieleen, että hyvä henkilöstöpolitiikka ja työntekijöiden motivointi ovat nekin niitä asioita, joita työpaikoilla hoetaan. Vaan oletkos sinä törmännyt siihen, että kun joku jää eläkkeelle tai pitkille vapaille, hänen tilalleen ei otetakaan ketään. Joissakin tapauksissa hommat hoitaa joku toinen oman toimensa ohella, joissakin tapauksissa virka yksinkertaisesti vaan lopetetaan. Niin, että se merkityksellisestä työpanoksestasi organisaatiolle.

??? Mikä on pahin herja, minkä voi sanoa keskustapuolueen kannattajalle? Sulla on keskusta päässä.

Amerikkalaiset lähettävät vähän väliä Marsiin kalliita tutkimuslaitteita. Viikolla näitä hankkeita perusteltiin sillä, että tiedemiehet haluavat tietää lisää maailman synnystä. Tämä on outoa Yhdysvalloissa, kristityssä maassa. Minä kun luulin, että maapallon ja avaruuden synty on jo selitetty siinä yhdessä kirjassa.

??? Mikä on stripparin suosikkimotto? Elämä ei ole pelkkää ryysyillä tanssimista.

Onkohan kaupunginjohtaja Markku Andersson saanut viime aikoina paljonkin shittiä? Meinaan vaan, kun Kramsunkadun kohdalla on jo pitkään möyrinyt työporukka likakaivoja putsaamassa. Ja oikein tehoimurilla.

??? Lutakkoa myyvät välittäjät ovat viikolla lisänneet kulmakiinteistön eduiksi uuden asian? Juokseva vesi...

Olin ajaa viikolla ojaan, kun autoradiosta tuli Nostalgia-kanavan terveysuutiset. Niissä miesten eturauhasvaivoista kertoi Martti Alaopas.

??? Mikä vaivaa mieskuskeja, joiden pitää aina ajaa autojonon ensimmäiseksi? Todennäköisesti etuilurauhanen.

Tongasta on Sotshin talviolympialaisissa kelkkailija Bruno Banani. Oikealta nimeltään hän on Fuahea Semi, mutta hän otti käyttöönsä taiteilijanimen sponsorinsa mukaan. Bruno Bananihan on alusvaatemerkki. Ihmetyttää vain, ettei mies ilmoittanut edustavansa kisoissa Tangaa.

??? Kuinka on mahdollista, että metodistikirkon pastori pystyi vuosia käyttämään lapsia hyväkseen? Hänellä oli siihen toimiva metodi.

Pääesikunta tulistui jutusta, jossa kerrottiin eri sukupuolta olevien varusmiesten harrastavan seksiä. Tietohan sinällään on järisyttävä, koska taitaa olla ensimmäinen kerta, että paikassa, jossa on sekä miehiä että naisia, harrastetaan seksiä. Ei pääesikunta nuorten moraalista ollut huolissaan, vaan siitä, että uutinen ei motivoi naisia hakeutumaan palvelukseen. Missä asiassa upseerit saattavat olla täysin väärässä. Asento!