Osa tarjouskahvipaketista lahjaksi

Mutu-tuntuman perusteella kauppojen tarjouskilpailu on ollut joskus kovempaakin kuin nyt, mutta kahvin ostajia palkitaan silloin tällöin kunnolla.

Tunnetuimman kahvimerkin puolen kilon paketin sisäänostohinta on tällä hetkellä 3,70 euron tuntumassa, mutta tarjouksesta sitä on saanut viime viikkoina jopa alle kahden euron tai vähän yli. Kahvi liikuttaa edelleen asiakkaita.

Vaikka tarjouskahvin ostomääriä on rajoitettu, moni nuukaileva ostaja osaa yksinkertaiset keinot: pyörähtää hakemassa tarjouskahvia porukalla ja välillä auton luona piipahtaen. Osa hakee pelkät tarjouskahvit. Kun kassa huomaa rajoituksia kiertävän vilunkipelin, kahvirysän päältä kiinni jäänyt asiakas osaa aina olla kovin loukkaantunut.

Halpa kahvi on kahvin suurkuluttajien maassa hyvää mieltä tuova asia ja kertoo kauppojen aidosta kilpailusta. Kaikki kuitenkin tietävät, ettei yhdellä tuotteella tehty iso tappio voi olla vaikuttamatta muiden tuotteiden hintoihin.

Teenjuojana toivoisin, että irtotee olisi joskus tarjouksessa.TV-OHJELMA Diilistä tunnettu kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt on moneen otteeseen kertonut laajentavansa firmaansa Aninkaisten Kiinteistönvälitys Oy:tä Jyväskylään. Lehtijutuissa viime talvena ja keväänä sekä myöhemmin kysyttäessä hän on antanut ymmärtää, että Jyväskylään tulosta tulee totta korkeintaan muutaman viikon päästä.

Yksi jos toinen viikko on ehtinyt kulua kevään jälkeen, mutta ainakaan vielä Aninkaisten Kiinteistönvälitys ei ole kaupunkiin ilmestynyt. Kesällä Rostedt tosin tuli osakkaaksi asuntojen itsemyyjiä palvelevaan Myyitseasuntosi.com-ketjuun, jonka pääkonttori on Jyväskylässä.

Edellinen lupaava kiinteistönvälitysyritys oli Igglo, joka hämmensi alaa muutama vuosi sitten, kunnes se yhdistyi Oikotiehen. Igglokin kertoi monta kertaa perustavansa toimiston Jyväskylään, mutta sellaista ei koskaan kaupunkiin ilmestynyt.

Toki on näitä lupaavia yrityksiä ollut ennenkin. Esimerkiksi pikakuljetusyhtiö TNT lupasi moneen kertaan 1990-luvun lopussa aloittaa rahtiyhteyden Jyväskylän ja Belgian Liegen välillä, mutta lupaukseksi homma jäi.KAUPUNKI tekee Jyväskylässä ulkovalaistuksen ohjauskokeiluja monilla asuinalueilla. Valaistuksen vähentämistä kokeillaan esimerkiksi sammuttamalla joka kolmas katuvalo.

Humisevan harjun katuvalojaoston edustaja ei asu kokeilualueella, mutta on huomannut, että kesällä uusituista katulampuista on kotikadulla valtaosa jo pimeänä. Lamput näyttävät pinnalta ehjiltä, joten onko uudenlaisten lamppujen hankinnassa epäonnistuttu?ASUMISEN maksut eli kiinteistöverot ja kunnalliset maksut ovat Jyväskylässä kymmenen suurimman kaupungin korkeimmat. Keski-Suomen kotiseutulaulu sopii siis hyvin kaupungin mainoslauseeksi.

– Täällä on kaikki, mi kallista on!

Martti Korpilahti tiesi tämän jo 90 vuotta sitten.NYT ON helppoa lyödä JJK:ta, kun joukkue taistelee jumbosijalla Veikkausliigapaikastaan. Nyt olisi paremminkin kannustuksen paikka.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.