Osinkoverot ne kansan verta juo

Laskiainen oli ja meni, mutta hallitus se vain jatkaa suosionsa laskemista nousukautta odotellessa. Yksi syy siihen on laskuvirhe osinkoverotuksessa. Virhe, joka pitäisi korjata, ennen kuin lasku lankeaa kansalaisten niskaan. Osinkoverotuspäätöksen luvunlasku ei mennyt nappiin, kun kukaan ei tunnu pysyneen laskuissa siitä, kuka on vaatinut ja luvannut mitäkin ja kenen laskuun. Hallitus ei ota lukua tästäkään (taka)iskusta vaan lukee kansalle ne tutut madonluvut työpaikoista ja nousukaudesta. Täytyy vain toivoa, että äänestäjät muistavat seuraavissa vaaleissa ynnätä yksi plus yksi.

??? Mikä on Kataisen suosikkibiisi? Soppa irti...

Ministeri Jutta Urpilaisen (sd.) mukaan osinkoverotuspäätös on noudattanut normaalia ministeriön virkamiesvalmistelua? Jos tämä on normaalia, niin herra paratkoon!

??? Miksi kansanedustajia ei tulisi syyttää pimeän työn teettämisestä? Eikös suurin osa eduskuntatyöstä ole kansan mielestä aika pimeetä.

Täytyy vain toivoa, että joku (toimittaja?) jaksaa ennen seuraavia vaaleja kysyä (faktojen selvittämisen jälkeen) päättäjiltä, sekä hallituspuolueiden että opposition edustajilta, lisääntyikö työllisyys hallituksen toimien jäljiltä vai ei. Eli toimivatko hallituksen toimet vai eivät? Eikös juuri tästä ole politiikassa kyse?

??? Miksi kutsutaan henkilöä, joka keplottelee verotuksella ja hyötyy näin ollen toisten kustannuksella? Veroparasiitiksi.

Ajoittain ihmettelen tämän maailman menoa. Viikolla uutinen tiesi kertoa, että uuden paavin ensimmäisiä tehtäviä on korruption kitkeminen Vatikaanista. Vatikaani kun on sotkettu rikolliseen toimintaan muun muassa rahanpesun kautta. Hei haloo! Korruptio! Katolinen kirkko! Vatikaani!

??? Uusi paavi aloitti uransa todella räväkästi? Ensimmäisessä puheessaan hän toivoi rauhaa Lähi-itään...

Uusia valesitäjasitä löytyy koko ajan, viimeksi joku valefarmaseutti, joka tosin ei työssään ollut tehnyt yhtään virhettä (sic!). Milloin mahtaa löytyä ensimmäinen valeäiti tai -isä, joka ei täytä vanhemmuuden kriteerejä vaan hoitaa lapsia perheessä ilman lisenssiä tai siihen oikeuttavaa tutkintoa? Varmuudella voi tästä savotasta sanoa vain sen, että yhtään valepoliitikkoa ei löydetä.

??? Miten osakeyhtiöksi muuttunut jääkiekkoseura pelottelee vastustajaansa SM-liigafinaaleissa? Antaa tulosvaroituksen.

Helsingin yleisurheilun MM-kisojen (2005) palkintojenjako on käynnissä. Viimeksi naisten moukarin MM-kultaa voittaneelta Olga Kuzenkovalta vietiin mitali dopingin käytön vuoksi. Ehkä olisi kannattanut pissiä pehmeämmin.

??? Mistä tunnistaa nykyisin urheilun arvokisat? Ensin pidetään kisat ja sitten jaetaan mitalit, seuraavan viiden vuoden aikana.

Pääsiäisen aikaan vääntyi suu väkisinkin hymyyn, kiitos kahden keskisuomalaisatleetin. Ensin Teuvo Hakkarainen (pers.) ilmoitti asettuvansa ehdokkaaksi europarlamenttivaaleihin ja sitten Matti Nykänen ”kertoi” aloittavansa Harri Ollin valmentajana. Ja nämä uutiset siis jo ennen aprillipäivää...

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.