Pee-ween suuri seikkailu

Pee-wee Herman (Paul Reubens) oli 1980-luvun Yhdysvalloissa suosittu lastenohjelmahahmo. Pee-wee kuitenkin katosi julkisuudesta Reubensin seksiskandaalin takia. Ilmeisesti aika on parantanut haavat, sillä Pee-wee esiintyy Netflixin koko perheen seikkailukomediassa Pee-wee’s Big Holiday. Pee-wee tapaa salaperäisen muukalaisen, mikä innostaa hänet lähtemään elämänsä ensimmäiselle lomareissulle. Matkan varrella Pee-wee tapaa hyvin hassuja ja erikoisia ihmisiä.

Norjalaiseen menestyssarjaan Mammoniin pohjautuva fiktiivinen sarja sijoittuu nykypäivän Tsekin tasavaltaan ja sen juuriin 1990-luvun alkuun. Tarina on tarkka kuvaus tuolloin vallinneista toimista, kuten valtion yritysten yksityistämisestä, kavalluksista ja korruptiosta. Sarjassa seurataan laajaa valtakunnallista skandaalia tutkivaa toimittajaa, joka taustoja penkoessaan törmää kiistanalaisiin tietoihin veljestään ja tämän mahdollisesta osuudesta jutussa.

Hulu-nettipalvelun alkuperäissarjassa The Path sukelletaan keskelle kulttiin kuuluvan perheen ihmissuhteita sekä uskon ja valta-aseman kamppailua. Sarjassa tutustutaan Meyerist Movement -kultin tuntemattomaan ja mystiseen maailmaan. Tapahtumien ytimessä ovat ristiriitaisuuksien repimä Eddie (Aaron Paul) ja hänen omistautunut vaimonsa Sarah (Michelle Monaghan) sekä kultin kunnianhimoinen johtaja Cal (Hugh Dancy).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.