Pernilla ja Paula ovat kekoontuvaa sorttia

Haluan korostaa tässä heti aluksi, että virallisesti olen sitä mieltä, että tosi-tv on ihan hirveää shittiä.

Mutta jotenkin oudosti kävi niin, että juuri kun olin keskittymässä kolmen tunnin dokumenttipläjäykseen sodanjälkeisen Euroopan taloudellisesta noususta ja tuhosta niin kanava kääntyi kuin automaatio-ohjauksella naapurimaan viisuedustajan ja näyttelijän realitysarjaan Pernilla Wahlgrenin elämä.

Ohjelmatietojen mukaan ”Pernilla avaa ylellisen Lidingön-kotinsa ovet ja paljastaa, millaista hänen perheensä arki on. Kaaosta ei ainakaan puutu – eikä suuria tunteita ja rakkautta.”

Meillä on Pernillan kanssa paljon yhteistä. Me olemme molemmat 50-vuotiaita naisia ja meillä on neljä lasta. Eikä kaaosta puutu tästäkään torpasta.

Lisäksi olemme kekoontuvaa sorttia. Pernillan konmarihenkilö tulee ja löytää kaapin pohjalta vaatekasan, joka olisi pitänyt toimittaa ajat sitten kierrätykseen.

Sama täällä, rättejä löytyy läjistä. On se jotenkin lohduttavaa huomata, että samojen ongelmien kanssa me kaikki ihmisreppanat täällä maan päällä painimme, oli sitä fyffeä ja mainetta enemmän tai vähemmän.

Kiitos Pernilla kun avasit kotisi ovet. Nyt voin taas hyvillä mielin jättää kirpputorilta haalitut ”löydöt” odottamaan päivänvaloa kaapin pohjalle ja keskittyä olennaiseen: toki lasten kanssa laadukkaaseen yhdessäoloon, mutta myös suklaan syöntiin ja hauskojen kissa- ja heppavideoiden tiirailemiseen kännykästä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .