Pian selviää, mikä ero on selviämisellä ja selviytymisellä

Auto- ja kuljetusalan liitossa ovat nyt aakkoset sekaisin. PR-homman ABC-kirjasta ei ATK-luokan jälkeen jäänyt käteen kuin sekaisin oleva AKT, jonka puheenjohtaja Timo Räty (sd.) on kohta OUT. Homma vaikuttaa ihan AHDE-tarkkaavaisuushäiriöstä kärsivän ihmisen amok-juoksulta. ABC-ajokortin miehet vain istuvat ihmettelemässä, miten (r)ahtaajien liitosta tuli kerta heitolla kaikkien sylkykuppikoko DD. Jos Hilkka Ahteen toiminta kulisseissa oli liiton toimintaa vahingoittavaa, mitä AKT:ssa arvioidaan nykyisen julkisuuden tekevän?

??? Millä nimellä AKT:n viimeaikaiset tapahtumat jäävät ay-historiaan? Helmikuun Kahnaus.

Viikon työantajapalkinto menee VR:lle, jossa ei kiusata ketään työpaikalla. Nyt on nimittäin selvinnyt, että firman turvallisuusyksikkö tekee vierailuja työntekijöiden koteihin selvittääkseen näiden mahdolliset turvallisuusriskit. Siis se samainen firma, jossa työpaikan ulkopuolella on tähän asti kiusattu vain aikaa ja vaivaa maksavia asiakkaita.

??? Miksi perussuomalaiset seisovat Teuvo Hakkaraisen takana? Jos mies vaikka sattuisi kaatumaan selälleen...

Sisäministeri Päivi Räsäsen (kd.) taustajoukkoja voi onnitella luovuudesta. Aina, kun pitää jossakin säästää tai tervehdyttää, asiat ratkaiseva esitys tulee kuin Hakkaraisen salkusta. Nyt Räsäsen esikunta on keksinyt, että juoppokuljetukset voi kunnissa hoitaa sosiaalitoimi. Painakaa nimi mieleen, jos hanke toteutuu ja kun ensimmäinen tällainen kuljetus johtaa väkivaltaan.

??? Mitä juomakehotusta Teuvo Hakkarainen käyttää hyvässä seurassa? Persuut olalle.

Suomen presidentillä ei kamalasti virkaa ole. Siksi on erityisen ilahduttavaa, että presidentti Sauli Niinistö näyttäisi täyttävän sen ainoa tehtävän, mikä hänelle oikeasti jää, eli julkisuuden. Ainakin avausesiintymiset ovat olleet sellaisia, että Tarja Halosen plaaplaajargonin jäljiltä Niinistön ymmärrettävä, itseironinenkin puhetapa puree.

??? Mikä valtio hoitaa kierrätyksen esimerkillisesti? Venäjä, siellä kierrätetään presidentti ja pääministerikin.

Suomussalmella pelastettiin viikolla verkkoon takertunut huuhkaja. Palloliiton tiedottaja ei ole kertonut, oliko kyseessä pelaaja vai joku valmennusjohtoon kuuluva. Mahdollisesti huuhkaja etsi Hakkaraiselta unohtunutta pulloa, sillä eihän maajoukkue palloa verkkoon saa.

??? Miksi Sisu-pastillin valmistus Suomessa loppuu? Tuotetta ovat markkinoineet suomalaiset mieshiihtäjät.

Ruma juttu, sanoi jo komisario Palmu aikoinaan. Tuli nimittäin presidentinvaalien jälkeen kirjoitettua, että Pekka Haaviston menestys ensimmäisellä kierroksella kääntyy vielä sovinnaisuutta ja ennakkoluulottomuutta vastaan. Nyt on sitten selvinnyt, että 35 prosenttia Sauli Niinistöä äänestäneistä mainitsi ratkaisevaksi perusteeksi, etteivät halunneet äänestää homoseksuaalia presidentiksi.

??? Miksi Ilta-Sanomissa ja Helsingin Sanomissa uutisoidaan nyt maltillisemmin Räikkösestä, Rädystä ja Rhiannasta? Sanoma myi R-kioskinsa.

Lopuksi hatunnosto sinne, missä se on ansaittu. Kari ”Kala” Rautakorpi on tehnyt Keupasta(HT) ilmiön kaupungissa, jossa muutoin ei juuri nyt mene kovaa. Eihän urheilumenestys talousongelmia ratkaise, mutta tuo iloa ja positiivisuutta ihmisten arkeen. Rautakorpi puhui jo kesällä menestyksestä, mutta eipä tullut miestä tuolloin vakavasti otettua. Mutta nyt otan. Onnittelut, käy nousussa sitten miten tahansa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.