Puliukon oloinen möhömaha

Nelosen Haapasalo ja kaverit saavutti puolivälinsä alkuviikosta. Tätä kirjoitettaessa Ville Haapasalon ja Teuvo Hakkaraisen Pariisin reissu on vielä näkemättä, mutta aiemmista neljästä jaksosta olen diggaillut. Kyse on siis siitä, että näyttelijä, reissuruuna jumalan armosta vie jonkun julkkiksen tämän valitsemaan kohteeseen.

Ennen muuta kolisi taannoinen Haapasalon ja Matti Nykäsen Sarajevon retki. Risupartainen, hieman puliukon oloinen möhömaha sai Nykäseen kontaktin, jota on hyvin harvoin julkisuudessa nähty. Myös kombo Haapasalo, Robin ja Los Angeles toimi. 18-vuotiaan popparin fiksuus ja sympaattisuus sai huokaisemaan, että ”what a nice young man”.

Ennen kaikkea homman viehätys on silti melko railakkaan elämän viettäneessä karismaattisessa Haapasalossa, joka on tunnetusti tehnyt matkailuohjelmiensa ohella paljon muutakin. Robin-jaksossa hän mainitsi, että maailman maista vain 17 on vielä käymättä. Kivikova, liki raulivirtasmainen saldo.

Haapasalon ohjelmia on tuottanut Aito Media. Sen toimitusjohtaja, perustaja ja osaomistaja Ilkka Hynninen majaili allekirjoittaneen kanssa alokasaikana samassa tuvassa. Luulen, että viime vuonna yli 250 000 euron tienestit nakuttaneelle Hynniselle on vuosien varrella ilmestynyt muitakin ”inttikavereita”, mutta minä sentään olin sitä ihan oikeasti.

Niin että Ilkka. Jos luet tämän ja tarvitset johonkin tuottamaasi reissuohjelmaan risupartaista, hieman puliukon oloista möhömahaa, niin täällä ollaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.