Säästin tunnin elämästäni

Työilta takana, ei nukuta. Ja huono nukkuja, mutta erinomainen yökukkuja olen muutenkin. Eli ns. virallinen valvoja. Tässä kohdin keskittymiskyky ei riitä kirjan lukemiseen, joka toki olisi aina parempi vaihtoehto kuin tv:n toljottaminen.

Kello on sen verran, että vanha kunnon lineaarinen televisio tarjoaa lähinnä kummallisia tosi-tv -uusintoja. Mutta hoplaa! Huomaan, että HBO Nordic on tuonut tarjolle ensimmäisen jakson uudesta keskiaikaan sijoittuvasta sarjastaan Knightfall.

Ankarana Viikingit, Borgiat ja Taivaan pilarit -fanipoikana olen odottanut Knightfallin alkamista. Luottanut siihen, että HBO takaa laadun, kuten yleensä tekee. Kysäisen kuitenkin Twitteristä reaktioita sarjaan. Saan yhden.

- Se oli paikoin niin huono, että meni hyvänä viihteenä. Jos haluat oikeasti katsoa hyvää sarjaa niin, skippaa se, ohjeistaa kanssatwiittaaja.

Olen äimän käkenä. Eihän kukaan kommentoi HBO:n tuotoksia noin, joten googletan. Löydän murska-arvioita niin suomeksi kuin englanniksikin. Knightfallia kuvataan tylsäksi ja joutavanpäiväiseksi verellä mässäilyksi. Arviot tuovat mieleen taannoin lyttäämäni Viaplayn The Bastard Executionerin. En anna Knightfallin temppeliherroille edes mahdollisuutta.

Samalla kollega suosittaa Netlflixin lännensarjaa Godless. Hotkaisen kaikki seitsemän jaksoa kahdelta istumalta.

Mahtavaa! Yhdellä viserryksellä säästin saman tien tunnin elämästäni.

Tai vaihtoehtoisesti hukkasin seitsemän, ihan miten asian haluaa tulkita...

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.