Sinkku- elämän totuuksia elämästä

Carrie Bradshaw’ta Sinkkuelämää-sarjassa (Sex and the City) esittävältä Sarah Jessica Parkerilta kysyttiin tovi sitten, voisiko sarja palata joskus ruutuun. Parker eli SJP vastasi, ettei kukaan Carrieta, Samanthaa, Mirandaa ja Charlottea esittävästä nelikosta ole sanonut ei. Toisaalta ei ilmeisesti kylläkään.

Tämän tiedon innoittamana – tai toisaalta pikkuisen peloissani, sillä uudelleen lämmittelyt harvoin ovat kovin hyviä, varsinkin kun mielessä on vielä tuoreena sarjasta tehdyistä elokuvista se jälkimmäinen, joka oli sanalla sanoen kammottavan huono – päädyin listaamaan muutaman Sinkkuelämää-sitaatin, jotka lämmittävät aina mieltä tai vähintäänkin hymyilyttävät:

”Olen käyttänyt 40 000 dollaria kenkiin ja minulla ei ole paikkaa jossa elää. Olen kirjaimellisesti vanha nainen, joka elää kengässä.” - Carrie

”Sain wasabia paikkoihin, joihin ihmisen ei kuuluisi koskaan saada wasabia.” - Samantha

”Onko teistä kenelläkään täysin merkityksetöntä ystävää tai vaikka viherkasvia, jonka kanssa voisin mennä päivälliselle lauantaina?” - Miranda

”Olen samaa mieltä kaasona olemisesta kuin sinä botoxista. Kivuliasta ja tarpeetonta.” - Samantha

”Ystävä hyvä. Mitä hyötyä on elää lähiössä, jos et aio harrastaa seksiä puutarhurin kanssa?” - Samantha

”Sitä sanotaan, ettei mikään kestä ikuisesti. Unelmat muuttuvat, trendit tulevat ja menevät, mutta ystävyys ei mene koskaan muodista.” - Carrie.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.