Slow-tv:n seuraava askel

Meidän maamme – Vårt land päättyy tänään. Sarjassa on nähty ilmakuvia Suomesta taustamusiikin kera. Joten mitä perisuomalaista voitaisiin seuraavaksi siirtää slow-tv-formaattiin?

Norppalive on ollut netissä hitti, joten sitä kannattaisi kopioida telkkariin. Jatkuvasti kuvaavat kamerat tulisi pistää villieläinten suosimaan metsään.

– Suomi on naapuririitojen luvattu maa. Muutama kamera todella pahan riidanhaastajan tontille ja kotiin tuottaisi mainiota slow-telkkaria.

– Isoissa kauppakeskuksissa on valtavasti ihmisiä ja toimintaa jatkuvasti. Edes lisähankintoja ei tarvitsisi tehdä, kun sarja koottaisiin turvakameroiden kuvista.

– Mökkikameralle olisi kysyntää. Mökit ovat kalliita ja vaivalloisia hoitaa. Videokameran avulla kaupunkilaiset pääsisivät mökkitunnelmiin vaivattomasti omissa kodeissaan.

– Ainakin 75 prosenttia tosi-tv-sarjoista perustuu tirkistelylle. Joten pistetään kamerat uimahallin sauna- ja suihkuosastolle, tietenkin sekä naisten että miesten puolelle.

– Ruotsin- ja Tallinnan-laivat. Tätä tuskin tarvitsee avata selittämällä.

Meidän maamme -sarjasta kannattaisi tehdä maanpintaversio. Kamera vaan ympäri Suomea kiertävän rekan nokkaan ja homma hoituu sillä. Katsoisin.

– Muutama kamera vilkkaaseen liikennevaloristeykseen parantaisin liikenneturvallisuutta. Päin punaisia ajavat ja muut törttöilijät päätyisivät telkkariin rekisterikilpiensä kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.