Sohvaperuna kärsii

Viritin-vahvistimen ääni alkoi särkeä, joten tuttu huoltomies kävi hakemassa sen tarkempia tutkimuksia varten. Viritin-vahvistin jakaa ääntä ulkoisesti liitettäville laitteille, minkä jälkeen ääni toistetaan kaiuttimista.

Olin siis viikonlopun perinteisen telkkarin ja sen maksukanavien varassa. Toki pelikonsolit voisi liittää telkkariin suoraankin, mutta olen laiska ihminen, enkä halunnut sotkea johtojen järjestystä. Konsoleilla en vain pelaa, vaan niiden kautta katson myös Netflixiä, HBO Nordicia ja Amazon Prime Videota.

Elisa Viihteen boksissa on toki Netflix, vaan se ei pysy pystyssä muutamaa minuuttia kauempaa. HBO Nordic löytyy sieltä myös, mutta olen tilannut HBO:ni muuta kautta. C Moren ja Viasatin palvelut tarjoavat paljon elokuvia mutta vain harvoja näkemättömiä ja katsomisen arvoisia.

Sohvaperunalla oli todella tylsä viikonloppu. Perinteisen telkkarin anti on nykyään hyvin vähäistä. Varsinkin kun tositelkkari ei kiinnosta ja laadukas käsikirjoitettu draama löytyy muualta. Nyt kelpasi mainiosti Elisa Viihteen Vuokraamon vähän huonompikin elokuva. Valerian and the City of a Thousand Planets on komeaa, epäselvää soopaa myös toisella katsomiskerralla, ja miespäähenkilö lähinnä vain ärsyttää. Telkkarin oma äänentoisto on aivan luokaton.

Maanantaina viritin-vahvistin teki paluun korjattuna. Se tuntui kuin kohtaisi jälleen vanhan ystävän, jota olikin jo ikävä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.