Suomi suomalaisille, isänmaan puolesta

Helsinkiläinen rap-artisti Prinssi Jusuf julkaisi viime viikolla Facebookissa kuvan, jossa hän poseeraa kahden ystävänsä kanssa Jämsänkoskella sijaitsevan sotaveteraanien muistomerkin edessä. Kiveen kiinnitetyssä laatassa lukee Isänmaan puolesta.

Koska Prinssi Jusuf, oikealta nimeltään Iyouseyas Belayneh, ja kaverinsa ovat tummaihoisia, alkoi kuvan kommenttikentässä melkoinen paskamyrsky. Hirttouhkauksia, pyhää raivoa sotaveteraanien loukkaamisesta ja ihan silkkaa umpimielistä rasismia. Vieläpä omilla nimillä ja kuvilla, kuten Facebookissa oletusarvoisesti asiat tapahtuvat.

Lievimmästä päästä palautteita on tämä Jämsänkoskelta kotoisin olevan, Facebookin mukaan nykyään Tampereella asuvan henkilön kirjoitus:

”Hyi hell. Vittuun sieltä kotipaikkakunnan yhdestä rakkaimmasta paikasta. Jämsänkoski on Jämsänkoskelaisten paikka, ONNEKS vielä ...”

Kirjoittaja siis ei halua, että tummaihoiset suomalaiset käyvät muistomerkillä? Vai onko paikka kielletty kaikilta muilta paitsi jämsänkoskelaisilta? Entä jos on tummaihoinen jämsänkoskelainen? Saanko minä muuramelaisena käydä siellä? Saako Jämsänkoskelle yleensäkään mennä, jos ei asu siellä?

Huvittavinta tapauksessa on se, että kaksivuotiaasta Suomessa asunut Belayneh on käynyt armeijan, mitä usein pidetään isänmaallisuuden tärkeimpänä mittarina.

 

Kävin Prinssi Jusufin tapauksen jälkeen myös MV-lehti-verkkojulkaisun sivuilla, vaikka kaikki täysjärkiset ovat kehottaneetkin pysymään sieltä poissa. Avoimesti maahanmuuttajavastaisen sivuston ”uutisten” kommenteissa rasistinen rapa vasta roiskuikin.

Eiväthän nämä MV-lehden vakiokommentaattorit ja muistomerkkikuvasta raivostuneet tomppelit onneksi koko kansaa edusta, kuten äskettäisistä mielenosoituksistakin voi päätellä.

Synkäksi tämä viimeaikainen meininki kuitenkin vetää.

Perussuomalaisten menestys on saanut aikaan sen, että entistä useamman mielestä on täysin korrektia kutsua tummaihoista neekeriksi ja raivota siitä, kuinka nämä kaikki ovat loisia jotka tulevat tänne vain raiskaamaan naisemme.

 

Toisen kauden kansanedustajan Olli Immosen (ps.) taannoinen äärinationalistinen purkaus monikulttuuria vastaan ei ole saanut sekään puolueelta yksiselitteistä tuomiota. Moni Perussuomalaisten viikon takaisessa puoluekokouksessa haastateltu päinvastoin ilmoitti olevansa Immosen kannalla.

Puolueen puheenjohtaja ja Suomen ulkoministeri Timo Soini puolestaan ilmoitti viikon takaisessa juhlapuheessa että ”Me emme punavihreälle suvaitsevaistolle ovia avaa, kun kansa ne vaaleissa sulki”.

Elämme siis maassa, jossa rasismi jyllää ja kansanedustajien flirttailu natsismin kanssa on ihan jees. Samaan aikaan hallituksessa on puolue, joka vastustaa avoimesti suvaitsevaisuutta. Eli ihmisten tasa-arvoista kohtelua.

Asiallinen keskustelu järkevästä maahanmuuttopolitiikasta hautautuu alkukantaisia pelkojaan räksyttävien raivopäiden metelin alle. Monikulttuurisuus on muutettu kirosanaksi, joka tarkoittaa islamistien hallitsematonta vyöryä Suomi-neitoa valtaamaan.

Minua kuvottaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.