Synkkyyttä, väkivaltaa ja huumoria

Huiman suosion ympäri Eurooppaa saanut, moninkertaisesti palkittu norjalaissarja Skam löytyy Yle Areenasta. Eva on juuri aloittanut lukion. Poikaystävänsä Jonaksen ja parhaimman ystävänsä Isakin ohella Evalla ei ole montaa ystävää. Eva tuntee itsensä yksinäiseksi sekä koulussa että kotona. Hän päättää muuttaa elämänsä suunnan ja tutustua uusiin ihmisiin. On aika luoda uusia suhteita ja pohja lukiovuosia varten.

Douglas Adamsin mainioon romaaniin perustuva Dirk Gentlyn holistinen etsivätoimisto (Dirk Gently’s Holistic Detective Agency) on taatusti erilainen humoristinen dekkarisarja. Eräänä päivänä ihan tavallisen Toddin (Elijah Wood) elämä muuttuu oudoksi ja vaaralliseksi. Todd on erikoinen amatöörietsivä Dirk Gently (Samuel Barnett) alkavat yhdessä selvittää kidnapatun nuoren naisen mysteeriä. Sarja on hyvin väkivaltainen, hämmentävä ja yllättävä.

Kirotut Sebastian ja Sofie ovat epätavallinen sisaruskaksikko. Pysyäkseen elossa heidän on imettävä elämää ympärillä olevista ihmisistä. Mutta mikäli he imevät liian kovaa tai tuntevat aitoa rakkautta uhrejaan kohtaan, uhrit saattavat syttyä tuleen. Etsiessään vastausta salaperäiseen kiroukseensa he päätyvät synkkään ja vanhoilliseen sisäoppilaitokseen. Mysteeridraama Heartless tulee tanskasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.