Synkkyyttä, väkivaltaa ja huumoria

Huiman suosion ympäri Eurooppaa saanut, moninkertaisesti palkittu norjalaissarja Skam löytyy Yle Areenasta. Eva on juuri aloittanut lukion. Poikaystävänsä Jonaksen ja parhaimman ystävänsä Isakin ohella Evalla ei ole montaa ystävää. Eva tuntee itsensä yksinäiseksi sekä koulussa että kotona. Hän päättää muuttaa elämänsä suunnan ja tutustua uusiin ihmisiin. On aika luoda uusia suhteita ja pohja lukiovuosia varten.

Douglas Adamsin mainioon romaaniin perustuva Dirk Gentlyn holistinen etsivätoimisto (Dirk Gently’s Holistic Detective Agency) on taatusti erilainen humoristinen dekkarisarja. Eräänä päivänä ihan tavallisen Toddin (Elijah Wood) elämä muuttuu oudoksi ja vaaralliseksi. Todd on erikoinen amatöörietsivä Dirk Gently (Samuel Barnett) alkavat yhdessä selvittää kidnapatun nuoren naisen mysteeriä. Sarja on hyvin väkivaltainen, hämmentävä ja yllättävä.

Kirotut Sebastian ja Sofie ovat epätavallinen sisaruskaksikko. Pysyäkseen elossa heidän on imettävä elämää ympärillä olevista ihmisistä. Mutta mikäli he imevät liian kovaa tai tuntevat aitoa rakkautta uhrejaan kohtaan, uhrit saattavat syttyä tuleen. Etsiessään vastausta salaperäiseen kiroukseensa he päätyvät synkkään ja vanhoilliseen sisäoppilaitokseen. Mysteeridraama Heartless tulee tanskasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kolumnit

Kadonnutta ammattikuntaa ”kaivaten”

Raakel, myönnä että rakastat

Mitä tapahtuu,kun jättiläisetovat kuolleet?

Autoileva lähimmäinen, aikamme mysteeri

Johtajakisa katkesi kesken Jämsässä

Kolumni: Kirittärien voiton salaisuudet, niitä on neljä

Kolumni: Pidä vain vielä se vatupassi, ystäväni

Kansainvälisen koulutuksen ihannointi tekee puolikieliseksi

Kolumni: Aitaviesti on saatava olympialajiksi

Kolumni: Kumma asuu pikkukaupungissa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.