Tämä Jäämies ei sula

Kimi Räikkösestä riittää moneksi. Esimerkiksi MTV3 on jo luvannut katsojille, että oli urheilumaailman uutistilanne mikä tahansa, he aloittavat juhannuksen Tulosruudun jollakin formulauutisella. Siinä, missä Mika Häkkinen oli "mää"-mies, Räikkönenkään ei koskaan ole "sää"-mies. Joskus tallin puolesta puhuessaan hän saattaa toki olla "tää"- ja "nää"-mies, mutta ennen kaikkea kuitenkin oma itsensä eli jäämies. Vaimonsa Jennin häissä hän oli hetken myös häämies, mutta tuskin sentään siinä perheessä koskaan päämies.

??? Millaiset miehet eivät juuri innosta naisia makuuhuoneissa? Nopean toiminnan Joukot.

Mies-loppuisia sanoja aletaan karsia. Karsintaa ei suorita kukaan kielimies, vaan lautamiehet suomen kielen lautakunnasta. Vaan miksi jättää hanke puolitiehen, karsitaan samalla kaikki nekin sanat, jotka alleviivaavat naiseutta. Tällaisia miehiä suorastaan loukkaavia sanoja ovat muun muassa avonainen (miehet ovat juroja), ihanainen (miehet rumia), kokonainen (miehet vajavaisia) ja sovinnainen (miehet äkkivääriä). Huvittava yksityiskohta tässä mies-sanojen karsinnassa on, että suomen kielen lautakunnan sihteeri on Sari Maamies...

??? Millaisia ovat olleet McLaren-tallin työntekijät viimepäivinä? Todtista poikaa.

Tahatonta komiikkaa syntyi allekirjoittaneen päässä viikolla kaupunkiliikenteessä, jossa oli kulussa panssaroitu miehistönkuljetusvaunu Pasi. Siviililiikenteessä Pasi miehistöineen ryhmittyi risteyksessä asiallisesti vilkkua käyttäen. Meinaan vaan, että mitenkähän on tositilanteessa? Tuleeko kutsu sotatuomioistuimen eteen, jos Pasin kuljettaja ei rintamalla kovassa tulituksessa muista näyttää vilkkua kääntyessään?

??? Millaisia elokuvia tehdään Suomessa, jos Tehyn työtaistelutoimet jatkuvat pitkään? Potilasfarsseja.

Viikon sitaatin takaa löytyy Matti Nykäsen tytär Annina Jokinen, 21, joka on tuomittu hiljattain pahoinpitelystä. Hymy-lehdessä Annina vakuuttaa, ettei "halua elää kuin isänsä". Yhdessä suhteessa Annina-tytär todennäköisesti tässä onnistuu. Hän tuskin menee naimisiin neljää kertaa - naisen kanssa.

??? Miten Pohjoismainen lentoyhtiö SAS reagoi jatkuviin lentoturmiinsa? Firman nimeksi muutetaan Skandinavian SOS.

Venäläinen sarjamurhaaja Aleksandr Pitshushkin tuomittiin maanantaina elinkautiseen vankeuteen ja hoitoon 48 murhasta ja kolmesta murhayrityksestä. Pitshuskin on nimetty "shakkilautamurhaajaksi", koska hän halusi tappaa yhden ihmisen jokaista shakkilaudan ruutua kohden. Hänen asianajajansa syyttikin heti tuomion kuultuaan syyttäjää mustavalkoisesta ajattelusta.

??? Mitä tekee kunnon melodisesta rockista pitävä henkilö aina keväisin? Hakee rokotuksen punkkia vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.